Van de regen en de drup

Het was een regenachtige dag vandaag en ik had het iets warmer dan normaal. Dat kan komen door de vele indrukken die ik opgedaan heb, waardoor m’n brein overuren maakt, of gewoon weer een tandje wat de wondere wijde wereld wil zien.

In beide gevallen is het geen probleem. Het gevolg was wel dat ik lekker veel geslapen heb overdag en dat is prima, want het regende toch. Als baby heb je dan weinig te zoeken buiten. Een binnendagje is best leuk. Dan krijg je veel aandacht en kun je lekker spelen.

Siebe heeft even snel gecontroleerd of het water warmer aanvoelde dan wanneer het niet regent. Antwoord: even warm, alleen het voelt warmer. Weet niet hoe dat komt, maar zodra ik het weet, laat ik het weten.

Wel rot voor Beppe want die is jarig vandaag en als het slecht weer is, is dat niet grappig. Ik wil haar wel even super feliciteren natuurlijk. Zodra ik het kan, maak ik een tekening voor haar! Nee, met slecht weer moet je binnen zitten en spelletjes doen. Net zo als papa, Siebe en Zelda.

Er was iets met Zelda’s haar aan de hand. Dat had een beetje veel naar mijn haar gekeken want de krul was er in geschoten. Dat staat haar goed. Mijn advies: Eens goed kort en in laagjes knippen, misschien komt de krul er in of gewoon niet kammen. Werkt ook.

Het zou een drukke dag komen, maar dat werd het niet.

Siebe was goed bezig, die heeft kilo’s aardappelen geschild voor ons avondmaal. Kijk eens goed naar het puntje van z’n tong. Aardappeltjes dus, rode bieten en rode kool met gehaktballen. Ik heb aardappeltjes, worteltjes en rode kool gehad. Raar maar lekker En je krijgt er blauwe lippen van!

Daarna nog even in bad geweest en dat is lekker, kan ik echt van genieten. Morgen naar de crèche, want deze vakantie is al weer afgelopen. Op naar de volgende!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Van de regen en de drup

  1. Heb Dzjez ontdekt dankzij beppe Titia en ben blij kennis gemaakt te hebben. Vertoont overeenkomsten met z’n vader op die leeftijd. Leuk kereltje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s