Off Day

Niet elke dag is even leuk ben ik achter. Vandaag was er zo één. Het was ook de eerste dag na de eerste vakantie van m’n leven. Dan val je altijd even in een gat. Plus ik heb een wat onrustige nacht gehad, want het was onrustig weer. Plus ik moet vroeg op.

Nou ja, uiteindelijk valt het wel mee hoor en ben ik in slaap gevallen in de auto. En op de crèche was het leuk…. OK, ik moet me wat verontschuldigen. Ik was niet de leukste Dzjez van de wereld (alhoewel, theoretisch ben ik dat altijd en de leukste en de grappigste, want ik ben de enigste Dzjez die er bestaat heb ik gehoord, vandaar ook dat ik een eigen .com domeinnaam heb. Dat is op zich wel bijzonder), maar niet de leukste dus en daarvoor zeg ik sorry tegen onderandere Ellen. Ik wilde letterlijk haar boterham en niet die van mezelf. Ik was dan ook mezelf niet, vandaar.

Wat wel leuk was, is dat Farouche en Iara mee waren om me op te halen en dat is altijd gezellig. Ze waren lief en rustig n de auto en dat was maar goed ook, want ik ben wat meer schrikkerig dan anders. Dat komt door m’n leeftijd, want ik ben al 7.
7 maanden dus, en dan wordt ik me meer en meer bewust van dingen en dus ook harde geluiden. Gisteren nog; Papa liet Siebe en Zelda schrikken en van schrik moest ik huilen! Gelukkig duurde het niet zo lang, maar toch.

Thuis heb ik nog even Sesamstraat gekeken, maar ben in slaap gevallen voor ik warm kon eten of bij mama! Daar bovenop kwam dat ik vandaag officieel te groot ben voor m’n ‘oude’ bedje en dat is per definitie een emotioneel moment. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mama. Gelukkig mag ik nog even op de kamer slapen, maar ik weet dat er een dag komt dat ik op m’n eigen kamer moet slapen…. Gaaf! Kan ik stiekem lezen als ik al in bed lig. Dat heeft papa ook gedaan, met een zaklamp onder de dekens. Elk boek krijgt dan een extra dimensie. Het maakt niet uit of dat Harry Potter is of Nijntje!

Papa was bij Beppe en Siebe en Zelda en Irene en Noa en Quin en bleef daar eten. Dat kan ik me voorstellen want hij wilde ze nog even zien. Gelukkig zie ik die straks weer op Vlieland. Deze keer is het buitenbuikse vakantie en kijk ik er nu al naar uit hoe dat dan weer is. Alweer een avontuur! Papa stuurde nog een hallo-hoe-gaat-het-foto met WotsEp op de aaifoon. Wel grappig, papa met baard. Zo heb ik hem nog nooit gezien. Ik heb trouwens ook een coole pet gekregen van Senn. Zijn hoofd is te groot en nu past de mijne er in. Zal er binnenkort een foto met mijn hoofd van maken.

OK, ik hou het kort, want ik ben errug moe na een week van Fryske indrukwekkende indrukken. Het wordt tijd dat ik ze even aan de binnenkant van m’n ogen bekijk!

It wie wer in moaie dei en de grûten oan Siebe, Zelda, Quin en Noa by Beppe!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s