Kruldag

 

Het leven is als een krul, soms gaat het de ene kant op en soms de andere en het verschil tussen het ene en het andere levert de energie op. Krullen zijn energie en dat is mooi. Dat wil niet zeggen dat mensen zonder krullen dat niet hebben hoor! Het is een metafoor. Een krul is dus een manier om aan te geven dat dynamiek positief is en dat het soms belangrijk is die uitersten op te zoeken en soms maak je ze gewoon mee. Op vakantie…. en weer thuis.

Soms is dat negatief, maar dat mag je nooit de bovenhand laten voeren. Dat is niet verstandig en onnodig bovendien, dat is wat ik vind. Want als er iets is wat je dwars zit dan moet je dat zeggen en als je nog niet kunt praten zoals ik, dan mag je dat best wel even laten merken, maar dan is het over en ga je weer positief verder. En dat was gisteren. Mijn off-day en vandaag was dat voorbij en dat vonden ze op de crèche fijn.

Ik heb weer veel gedronken en mama moest vanavond bijkolven om mijn dorst bij te benen! En ik eet dan ook nog best wel veel er bij, zoals brood, appel, worteltjes, salami… jaja, dat vind ik ook lekker. ik heb een exotische smaak en m’n smaakpapillen willen graag op ontdekkingsreis. Ik ga mama eens vragen of ze wat kan experimenteren binnen de babygrenzen.

Wat ik ook over krullen moet zeggen trouwens is dat ik er telkens meer krijg. Het begint zelfs al aan de onderkant. ik ben erg benieuwd hoe ver dat doorgaat en of het blijft. Maar goed dat ik geen kussen heb nog, want m’n haar zou er in vast gaan zitten 😉

Zoals bij Siebe, die heeft ook zo veel krullen en bij Zelda zag ik er laats ook een paar. Die zijn bij Beppe vandaag, dus zeg ik nog even een dikke

DOEI

Morgen een thuisdagje met mama. Heb ik zin in.

It wie wer in moaie dei

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s