Taraaa !

Vandaag was de dag van veranderingen. Veranderingen zijn goed, want zonder veranderingen gebeurt er niets en blijft alles stil staan en dat is saai.

De belangrijkste verandering van vandaag is dat ik ineens kan zitten. OK, ik kon wel een beetje zitten, maar gesteund, vandaag was het ineens ongesteund. En dat is leuk! Niet ik er er veel poeha van maak hoor, want zo ben ik niet. Ik doe eigenlijk heel erg normaalste-saak-van-de-wereld. Gelukkig is mijn publiek zeer enthousiasts en staat het op film.

Sowieso was het gezellig met Siebe en Zelda. Dan is er veel te doen en wordt er veel gedaan. Met en zonder mij. Ik mag dan staan, zitten, knuffelen, spelen en al die dingen echoën dan wel een beetje na in m’n hoofd, waardoor ik wat onrustig slaap. Mama had dat ook vroeger zeiden Olpa en Olma.

Die zijn trouwens al weer vertrokken. De Landrover deed weer wat’ie moest doen: rijden. In plaats van een beetje suf in e garage staan, wachtend op één of ander onderdeeltje. Dan voel je je last stoere auto ineens veel minder stoer. Een soort muurbloempje. Maar nu niet meer dus. Olpa, Olma, de caravan en de Landrover hebben goed gas gegeven en staan nu op de camping in Frankrijk. Viva La France.

We zijn ook met z’n vieren gaan winkelen en papa bleef thuis, want hij was aan het klussen. Hij heeft de slaapkamers omgewisseld. Mijn slaapkamer, waar ik nog nooit in geslapen heb is nu die van Siebe en Zelda en die ven hen is nu die van mij. Vanaf nu ga ik daar proefslapen, dan kan ik er een beetje aan wennen en uiteindelijk ga ik daar helemaal slapen. Ook dat is dus een verandering en zo blijven we bezig.

We hebben lekker gegeten. Macaroni. Ik ook dus, met sperziebonen, en champignons. Lekker! En gezellig zo met z’n allen aan tafel.

Zelda had een filmavond georganiseerd. Daarvoor had ze een vragenlijstje gemaakt met wat er gegeten en gekeken moest worden en speciaal het licht uitgedaan. Ik moest naar bed, maar ik heb naar m’n eigen film gekeken, aan de binnenkant van m’n ogen. Vandaar dat ik dus wel een paar keer wakker ben geworden.

Maar eigenlijk is dat best leuk. Dan kan ik even knuffelen en weer verder slapen. Heerlijk!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s