Vanallusennogwat

Lekker dagje en anders dan gepland want we zouden oorspronkelijk naar Walibi gaan, maar hebben wijselijk besloten dat niet te doen. Aangezien Walibi grotendeels buiten is en de regen ook, leek dat niet het beste idee van de wereld. Vandaar. Dus moest er vanallus gepland worden. Of in ieder geval een andere indeling van de dag. Siebe, papa en Zelda besloten naar de film te gaan, maar niet voordat hij mij nog even voorgelezen had (we hebben ook eerst nog ontbeten en gespeeld en zo hoor, maar toch). Ice Age 4 in 3D, dan lijkt het net alsof de beesten op je af komen, zeggen ze. Ze vonden het gaaf. Vooral papa, die gebruikt Siebe en Zelda volgens mij om naar dit soort films in de bioscoop te gaan. Kan hij later ook met mij doen!

Siebe kwam direct na de film terug, want hij is niet echt een shopper, terwijl Zelda en Papa nog wat in de winkels wilden snuisteren. Zogezegd op zoek naar sloffen voor Siebe en Zelda. Ammehoela! Ze wilen gewoon wat shoppen, want ik zag ze thuis komen met tassen vol. Ik denk dat papa Zelda instructies gegeven heeft, want die ging direct naar boven en kwam met haar nieuwe kleren aan terug. Errug mooi, dus. Ik denk dat ze ook talent heeft als model 😉

Siebe ging aardappelen schillen en ik denk stiekem ook een beetje naar de Tour de France kijken. En dat is slim, want dan sla je 2 vliegen in 1 klap. Slimme Siebe dus. Ik denk trouwens dat dit PLUS de gehaktballen van mama en rooie bieten, één van Siebe’s lievelingsgerechten is.

Maar goed, eerst moest er gewerkt worden, want er moest een nieuwe band op de fiets van Siebe en dat is natuurlijk een mooi leermomentje. Je kunt mensen verwennen met vissen, maar het is soms beter ze ene hengel te geven en ze te leren vissen. Dat allemaal én de versnellingen maken, want Siebe crost nogal en dan gaat er wel eens iets stuk. Nu is het weer goed.

Ik merk dat ik telkens meer en sneller leer. Als ik iets zie wat ik wil hebben, tijger ik er gewoon naartoe. Als dat links ligt ga ik links en als het rechts ligt, ga ik naar rechts. Zo simpel is dat. Ik heb ook al 3 seconde los gestaan met Zelda, zonder bult op m’n hoofd en ik sta bij de box als een echte homey.

Ik heb ook een paar keer proef geslapen in m’n nieuwe eigen bedje en dat beviel me goed. Niet helemaal donkderdonker, maar met een warme oranje gloed. Lekker ruim en stevig bedje en dan kan ik lekker ronddraaien en m’n speelgoed opruimen, voordat ik in slaap val. En als ik dan slaap, kijkt mama naar m’n voetjes. Die vindt ze mooi, want mooie voetjes zijn belangrijk. Dat zegt veel over iemand en je moet er natuurlijk ook stevig mee kunnen staan hè!

En weet je wat? Ik ben vanavond ‘per ongeluk’ in m’n eigen nieuwe bedje in slaap gevallen…. Eens zien hoe dat gaat.

Ja, het een echte vanallusennogwat-dag, maar die zijn leuk.

Ja, it die wer in moaie dei!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s