TeleMAthie en de swingende praatjesmaker

Ik werd wakker met een keutel! Een echte ronde harde keutel en dat was de eerste keer! OK? ik weet dat dit niet dingen zijn waar je graag over leest als je net aan het ontbijt zit of een eerste hap van een maaltijd wilt nemen, maar het is zo als het is. Het was de eerste keer en dan moet ik er melding van maken. Zo gaan die dingen.

Ik heb lang geslapen, tot wel 10 over 8. Mama was al weg naar haar laatste werkdag voor de vakantie, dus waren het papa en Zelda. Alhoewel, Zelda lag ook nog te slapen. Nou ja, papa dan, dat is altijd lachen. Hij deed vanallus en nog wat en ik stond in de box te babbelen. In m’n hoofd hoorde ik “Little Less Conversation Van Elvis en Junkie XL” en dan ben ik een de buitenkant een beetje aan het dansen. Klik maar even op de link en speel dan mijn video af, dan zul je het zien.

Goed nachtje slapen dus en dat heb ik nodig. Ik groei zo hard dat ik zo nu en dan een beetje extra moet rusten. En vandaag ook met eten. Dat heb ik niet heel veel gedaan. Maar nu komt het rare….
Ik heb dus minder honger dan anders en drink ‘maar’ 2 van de 4 flesjes op en zit in Dronten en wat denk je…. mama zit in Lelystad en kolft amper een flesje melk! Zelfs op afstand is het goed geregeld! Dat is telepathie, of beter gezegd: telemathie of misschien zelfs telemagie….

Zelda is deze middag gaan paardrijden met papa en dat was heel spannend! Want het had maar weinig gescheeld of ze hadden haar opgesloten…. Kijk maar, ze zat zelfs in de gevangenis.
Grapje! Dat was de box van Syp, want het was al de derde keer dat ze op hem gereden heeft en dat gaat dan goed. Ze heeft zelfs gegaloppeerd en dat is super moeilijk. Dan gaat hij ineens veel sneller en hobbelt het ook veel meer, maar Zelda bleef cool en zitten. Ik ben trots op haar. Een echte amazone is het!

Het was fijn toen mama me kwam halen. Daar wordt ik altijd vrolijk van? Ik was wel een beetje moeërder dan anders dus. Dat betekent dat ik wel vrolijk ben maar minder praatjes heb. Ik denk dat ik toe ben aan vakantie en dat komt goed uit! Want zaterdag gaan we naar Vlieland!

Vorig jaar was ik daar al binnenbuiks en onwennig, maar deze keer is het buitenbuiks vol energie! Ik ga m’n longen eens goed vol snuiven met frisse zeelucht. Eerst op de boot en dan op het eiland. En iedereen is er. Al m’n neefjes en nichtjes. Maar eerst morgen inpakken en een goeie nacht slaap!

Jaja, it die wer in moaie dei!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s