Televissekom

Ik kan er een hele korte blog van maken:
Het was een stralend mooie dag.
Einde.

Maar dat doe ik niet ;-), want er zijn te veel leuke dingen gebeurt en dingen die ik meegemaakt heb, waar ik even over moet praten.

Allereerst deze ochtend. Ik ben goed wakker geworden en dat is al een goed begin. Ik keek door het gaas van m’n bedje en zag papa en mama liggen en toen hebben we gecommuniceerd en gelachen. Papa is opgestaan en heeft koffie gezet, dus toen ik beneden kwam rook het al lekker. Jammer dat ik geen koffie drink, maar fijn voor mama.

Beppe was er ook, dus dat was ook al een goed begin en goed plus goed is super. Zelda was er niet, want die heeft bij Noa en Quin geslapen, maar dat is dan voor haar weer leuk!

Allertweest was een foto die ik gisteren voorbij zag komen. Dat is een foto die genomen is op de dag van m’n geboorte, waarbij ik heel indringend naar papa heb gekeken. Mama vandaag opnieuw dezelfde foto genomen heeft en dan zie je hoe ik gegroeid ben in 7 maanden en 22 dagen.

Allerdriest zijn we naar het strand gegaan en daar was het ook al weer zo mooi. Ik heb intens van de zee genoten en van alles wat er om me heen gebeurde. Beppe die aan het beach ballen was met Noa. Zelda die een balletvariant van dat zelfde spel speelde en Quin een snelle les gaf, Irene en papa die het gespeeld hebben, maar daar hebben we wijselijk geen foto van gemaakt….

Allervierst heb ik ook vooral met mama bij de zee gezeten en geluisterd naar de golven. Soms schrik ik een beetje van het koude water, maar dat is van korte duur. Verder ben ik vandaag gewoon weer ontzettend Dzjez geweest. Ikzelf weet niet precies wat dat is, maar dat het bestaat hoor ik wel zo links en rechts om me heen. Ooit komt er een tijd waarop ik er de vinger op kan leggen.

Ik heb ook voor het eerst Hopla gekeken met Beppe en dat vind ik mooi! Dan kijk ik volledig geconcentreerd en luist ik naar alle liedjes. Hopla is leuk en geeft ook even een ander deuntje in m’n hoofd. Ik zing de hele dag “Hoofd, Schouders, Knie en Teen” omdat dat ik m’n speelgoedje zit. En daar bovenop zingen mama en papa het ook nog eens!

In ieder geval hebben papa, mama, Irene en Beppe bij de De Bolder gegeten. Pasta Carbonara en ik vond het ook lekker. Ik heb er een paar van gegeten. Verder heb ik ontdekt dat je vanaf de Dzjez troon door het raam naar de andere kant kunt kijken en zo veel aandacht kunt krijgen. dat is alles wat ik daar vandaag over zeg….

Op de fiets terug merkte ik dat ik een lange dag achter m’n ruggetje had, maar dat heeft geen invloed op m’n vrolijkheid. Gelukkig niet, ik ben vrolijk gaan slapen, want dan droom je ook vrolijk.

Ja, it die wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s