Knuffeldag

Soms heb je van die dagen waarop het belangrijk is dat er geknuffeld wordt. Vandaag was zo’n dag en gelukkig waren er veel mensen die met me wilden knuffelen.Op die manier kom je zo’n dag goed door.

Allereerst natuurlijk mamma. Die heeft me vannacht en vanmorgen geknuffeld. Toen papa, want die is met me opgestaan en daarna Zelda, want we hoorden al wat muziek maar konden het niet zo goed plaatsen. Uiteindelijk kwam het uit de WC, alwaar Zelda zich bevond. Die heeft leuk gek gedaan met me, zij springen, ik springen. Leren door kopiëren zeg ik!

;

’s Middags gingen we naar Iris en die had ook duidelijk zin in knuffelen. Dat kwam goed uit, ik ook. Het was heel gezellig en we hebben er gegeten en gekletst met veel oh’s en ah’s. En toen kwamen Benthe en Sil nog en Zelda was er ook, dus werd er weer geknuffeld. Zelda is dan echt trots op me volgens mij en ik op haar. Gaaf om haar dan zo te zien.

Uiteindelijk zijn we naar het strand gegaan en op de duin hebben we even stil gestaan bij het feit dat het winderig was. De wind dus, niet ik. En elke keer als ik de wind voel steek ik m’n tong uit? Dan kan ik hem proeven. Wind is lekker.

Op het strand is het dan leuk en niet leuk. Aan de ene kant was er een lekker zon en aan de andere kant was er de de wind. Het was de andere kant waar ik geen zin in had. De wind dus. Papa trotseerde de wind en is gaan Beach Ballen met Benthe en daarna met Mike (van Ilona en iedereen was er, Irene, Andy, Nola, Pipa, Mark, Lot en de kinderen en BEPPE!) en toen was hij er klaar mee.

We zijn niet te laat naar huis gegaan, alwaar ik mij tegoed gedaan heb aan een rijstekoek. Die heb ik minutieus opgegeten en laten vallen en dan pakt papa het weer op en eet ik weer verder, laat hem weer vallen, papa pakt hem weer op, enzovoort. Zelda kwam ook nog even thuis, maar was zo weer weg. Zo gaan die dingen als je veel leuke dingen te doen hebt. Deze keer nog even naar de Arena voor het toneelstuk. Ik moet wel zeggen, elke keer als ik Zelda zie word ik heel vrolijk en moet ik hard lachen. M’n KGRRAH!-lachje. Ik zal het nog wel eens laten horen….

Ik heb kip gegeten.
Ja, daar schrik je even van! Zeker als je weet dat ik vlak daarvoor nog aandachtig naar Hopla heb gekeken naar een kip die een ei legde. Papa zei nog “en om op te eten”… Wist ik veel! Nu heb ik er één opgegeten. Met ketjapsmaak. Samen met het fruit, de sperziebonen, en de yoghurt. Daarna ging het licht uit en was ik klaar en gaar. Klaar om naar bed te gaan!

It wie wer in moaie dei op LIVELAND

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s