LIVELAND

Door Papa

Hey Dzjez, ik lees al je verhalen met veel plezier en heb respect voor je.
Bijna 8!
8 maanden en je doet alsof je al 3 jaar bent! Lekker meedoen aan alles en met iedereen, lachen, grappen maken, geen angst, open ogen en open geest. Duidelijk uit het goeie hout gesneden.

Vandaag ben ik gaan skaten en dacht aan gisteravond bij de muziek. Heerlijk met mama en jou dansen op de muziek en plezier maken en ineens schoot me te binnen dat wanneer je de letters van VLIE van Vlieland door elkaar schudt je het woord LIVE kunt spellen.

En LIVE is it het. Alive and kicking!
Je weet het niet, maar je hebt al een heel verhaal op Vlieland. De eerste 2 jaren dat ik er was was je er helemaal niet. Verre van niet eigenlijk, want de gedachte aan jouw was gewoonweg ondenkbaar. Maar vorig jaar was je er ineens. Binnenbuiks weliswaar en hadden papa en mama elkaar net ontmoet. Soms denk ik dat jij dat al heel lang geleden gepland had, maar jij rustig de tijd genomen hebt om te komen. Vorig jaar is ook je tweede naam, XIAN bedacht door Siebe en Zelda, want die waren er ook. Ja vorig jaar was een mooi jaar.

Dit jaar ben je er helemaal en meer dan bij. Ik denk dat je aan de ene kant helemaal bent wat we hadden gedacht en aan de andere kant nog veel meer dan we ooit hadden kunnen bedenken. En op één of andere manier denk ik dat dit pas het begin is….

En dat is goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s