Identiteitskit: Dzjez

Ik heb iets nieuws. Ik vind het helemaal niet leuk als ik alleen gelaten wordt al is het maar voor een paar seconden. Daarom sta ik op het gras, terwijl papa het gras maait. Dan kan ik hem zien en dan vind ik het OK. Het is eigenlijk wel gezellig zo en het moest weer gebeuren. Dat gras groeit snel en is hier net zo groen als aan de overkant!

Gelukkig heb ik het niet heel erg als ik in bed lig, of ik merk het niet omdat ik snel in slaap val. In ieder geval hoort dat er bij, want ik begin me meer bewust te worden van mezelf en anderen. Nou ja! Ik ben toch altijd hartstikke bewust en ik lach toch al m’n hele leven naar anderen?! Toch voelt dit anders. Ik ben m’n persoonlijkheid aan het ontdekken en aan het ontwikkelen. Later als ik groot ben weet ik er helemaal niets meer van. Ik kan me dan niet echt herinneren wat ik gedaan heb, maar wat ik nu doe en nu meemaak; zorgt wel voor wie ik later ben.
Ik zal maar goed opletten šŸ˜‰
Het positieve is dat het altijd gezellig is als er Ć©Ć©n in de buurt is!

Toen het gras gemaaid was, konden papa en ik (en de honden) lekker in het gras spelen. Daar kan ik gemakkelijk leren staan. Dat is wat ik graag doe en papa helpt me daar dan bij. Die leert me dan ook gelijk een handstand. Voor als je eens blaren op je voeten hebt of zo of omdat je niet wilt dat je schoenen nat worden. Jong geleerd, oud gedaan zeg ik!

Papa en mama hebben pannenkoeken gegeten en ik mocht het ook proeven. Nou dat was dan dat. Nu ben ik verslaafd aan pannenkoeken. Lekker met een beetje stroop. Ik zeg: vaker doen!

Verder heb ik nog een wereldreis gemaakt door de kamer. Ik kruip werkelijk de hele kamer door en zit overal aan. Vooral knopjes zijn leuk. Dat voelt lekker en je kunt er aan draaien. Mama vindt dat geen goed idee. Raar hoor… Ik heb de dag afgesloten met lekker bij mama Sesamstraat kijken. Languit op de bank. Dat ligt zo goeoeoeoed!

Ja, it wie wer in fijn wiekein!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s