Living in a box

;

Niet echt hoor, maar papa heeft er een aantal ‘leuke’ foto’s van gemaakt. En ik heb een leuk liedje gevonden op Joetjoep dat zo heet. Living in a Box. En het grappige is dat die groep ook Living in a box heet. Het jammere is dan weer dat ze maar één hit hebben gehad. Moet je voorstellen elke keer weer dat zelfde liedje zingen. Voor mij is het nieuw en ik vind het leuk!

Papa en mama waren alletwee thuis vandaag, gezellig dus. Papa ging vandaag thuis werlen, dus mocht ik vandaag samen met hem op. Voor mij is dat duidelijk. VROEG op, want dan heb je wat aan de dag! Kwart over 6 dus en mama dacht dat ik nog wel ging slapen. Ik dacht van niet, mama wilde graag nog wat slapen en daarom waren papa en ik samen. Van vroeg beginnen met werken komt dan niet zo veel, want dat is niet gezellig. We hebben wat gezongen en geklets en ik heb rondgekropen en brood gegeten. Met veel smaak! M’n wangen hebben ook mee geproefd. Zij vonden vooral de appelstroop lekker!

Ik heb nog met Siebe en Zelda geFaceTimed. Die gaan morgen op vakantie. Siebe was derde geworden op de 1000 meter! En had een echte medaille gewonnen. Vet Cool vind ik dat. Zelda was aan zee geweest en poepiebruin. Ze was alleen niet in de zee geweest, want er was een zwembad voor de deur! Nou ja…! Ze gaan vrijdag op vakantie naar Frankrijk n ze hebben er zin in. Er is WiFi, dus we kunnen dan wel eens FaceTimen en zo. Ben benieuwd hoe ze het daar gaan hebben.

Mama was vandaag al een stuk beterder! Ik denk dat ze Griep eens goed de waarheid heeft gezegd en gelijk heeft ze plus, ik denk dat mijn waarheid in gedachten ook geholpen heeft. Het goeie is dat we het geheim van Griep hebben ontdekt. Ze kan niet goed tegen slapen. Als je dat genoeg doet, gaat ze vanzelf weg.

En het was heerlijk weer, dus de box stond al buiten en nadat ik in bed was geweest en mama naar de bibliotheek, ging ik daar in. Met een Nijntje koekje. Lekker, daar doe ik echt m’n best voor. Ik vind dat zo lekker dat ik omval…. en dat is niet leuk. Tijdelijk…. het doet geen pijn aan de buitenkant, maar wel aan de binnenkant. Mijn trots is dan gekwetst. Niet leuk!
Maar daarna is het snel weer over hoor!

Wat dan weer stom én leuk is, ‘sleuk’ dus, of ‘lom’ is dat ik de spijlen kan gebruiken om proberen te gaan staan. Dat lukte me telkens bijna en het is vooral het stukje na bijna, wat ik stom vind. Maar (trom- en paukengeroffel op de achtergrond in samenzang met een koor van engelen) het is me gelukt. Het is me zelfs 2 keer gelukt om te gaan staan. Eén keer bij papa en één keer bij mama en dat maakt mij automatisch de held van de dag!

Toen ik het een derde keer probeerde lukte het niet helemaal. Kruipen wel! En papa heeft het gefilmd, dus het is echt. Niet dat ik twijfel hoor, maar het is gewoon leuk om het achteraf nog eens te zien.

En dan is er nog één incident en waarschijnlijk zullen we er achteraf smakelijk om lachen. Papa ging boodschappen doen en stopte mij in de tas. Zo, zei hij, klaar om te gaan, maar ik wist helemaal niet dat ik mee zou gaan! Maar dat was een grap, jaja, die papa van mij is een grappenmaker en een praatjesmaker. Een maker dus en dat is goed!

Ik denk dat ik weer een goeie nacht ga hebben. En mama ook. Weg met Griep!

It wie wer in moaie dei!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Living in a box

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s