Oeps!

Het was een vreemd nachtje. Ineens werd ik wakker om half 4. HONGER en die was niet te blussen met water, nee melk dus. En dat is eigenlijk een beetje een doorzetting van de vorige dag. Ik verbrand veel of groei hard of beide. In ieder geval heb ik een verzoekschrift ingediend om ’s avonds misschien een schepje rijstmeel er bij te doen en ’s ochtends pap. Zeker met die pap. Dan ben ik lekker klaar voor de dag en hoef ik niet om 10 uur al sip te kijken…..

Vanavond ging het wel even mis moet ik zeggen. Eerst niet hoor. Ik kwam thuis met mama en toen kwam papa en hebben we gezellig in de keuken gezeten. Daarna heb ik gegeten en toen nog yoghurt gehad. Papa maakt rare geluiden en doet z’n mond open. Aaaaaaaaaaaaaa, zegt’ie en ik kijk hem aan. Komt wel goed denk ik.

Daarna mocht ik nog gezellig mee naar de kamer, terwijl papa en mama aan het eten waren. Ik doe dan lekker gek in de box en zij eten en lachen om mij.

Na hun eten was ik er wel klaar mee en wilde naar bed. Als goede voorzorg, hadden papa en mama een flesje van 180 ml gemaakt en als goeie baby, deed ik m’n best om het op te drinken. 100 ml werd het, dus genoeg. Lekker gapen en aan m’n oor trekken, dag tegen het schaap en de hoed aan de muur zeggen en dan in bed.

Ik lig heerlijk op m’n buik, kijk papa nog eens liefdevol aan, friemel wat met m’n hand, wat zwaaien als je bijna slaapt is, deur dicht en slapen maar. Heerlijk.

Maar, m’n buik wilde nog niet slapen had ik het gevoel. Die voelde heel raar en VOORdat ik er erg in had, BWOEFFF vanallus er uit. En dat is een hele goeie reden om te huilen! Papa en mama waren snel boven en wat bleek? Ik zat er helemaal onder. Oeps! Gelukkig ben ik niet lang van slag en breekt de lach al door de vlokjes!

Grote voordeel is: Ik mag in bad. Dat is altijd leuk met de eendjes, alhoewel ik wel erg slaperig was. Mama heeft m’n bedje  verschoond en een schone slaapzak klaar gelegd, zodat ik snel weer kon slapen.

Tsja, it wie wer in moaie dei, mar wat fremd!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s