On the move

Na de onstuimige bedgang gisteravond volgde een heerlijke nachtrust. Het contrast kan bijna niet groter. Je zou haast gaan denken…. maar nee hoor. Vanavond hebben we het wat rustiger aangedaan en uiteindelijk 180 ml genuttigd, lekker tegen mama aangekroeld, op m’n buik in bed gaan liggen, een vriendelijke zwaai gedaan en BOEFFF in slaap. Ga d’r een gewoonte van maken.

En het is simpel, na een goeie nacht is het goed wakker zijn. Op tijd, met papa naar beneden, want hij moest werken en ik had een lekker dagje met mama voor de boeg. En dan is het zaak papa zo snel mogelijk de deur uitwerken… geintje!

Maar goed, papa ging uiteindelijk wel weg in ik was uiteindelijk wel gezellig met mama. En we hebben best veel gedaan. Schoonmaken en naar de winkel. We hebben een speciale speen gekocht voor mijn pap in de ochtend. Deze ochtend was het in een bakje met een lepeltje, maar als je honger hebt zoals ik gaat dat te t r a a g…. Morgen met de nieuwe speen uit de fles. Ben benieuwd.

In ieder geval, toen we thuis kwamen lag ik te slapen en heeft mama me in bed gelegd. En dat slaapje doet goed. Helemaal klaar voor grote avonturen. STAAN! Waar ik ook kan!  Maar nu heb ik iets nieuws ontdekt: Bewegen. Als ik sta, kan ik alle kanten op heb ik ontdekt. Gewoon handje-over-pak, beentje-over-beentje en in no time ben je ergens anders. Zo gemakkelijk is dat. Kijk maar eens naar de slide show.

Ik kreeg ook nog een hele mooie kaart met tekening van Lauren en daar wordt ik zo blij van! Ik vind post cool en Lauren kan mooi tekenen. Dat is inspirerend. Ik heb daarna zelf een tekening op de envelop gemaakt (denk ik…).

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s