Ogenblik

Soms is het beter dingen omgekeerd te doen. Soms ook niet, bijvoorbeeld eerst aankleden en dan in bad gaan of naar buiten lopen en dan de deur open doen. Maar soms is het ook goed, zoals deze ochtend. Ik werd wakker om 5 over 7 en liet dat weten door kleine kreetjes. Vervolgens kwam papa en die haalde me uit bed en nam me mee naar beneden.

Daar gingen we eerst naar de WC, ik op de schoot van papa! Maar toen maakten we eerst melk! Ik op de arm van papa, hij met handige hand water in het flesje en met het schepje de poeder er in, schudden en in de magnetron. Samen tellen we de seconden terug naar 0 en op de nul trekt papa de deur open.

Melk drinken dus en dan heb ik geen zin of tijd of reden om te huilen. Goed gezien papa! Daarna aankleden en toen was mama ook op. Kijk, dat zijn momenten waarop je de dingen omgekeerd moet doen. Oh ja, daarna nog een boterhammetje! Cool.

Mama heeft me naar de crèche gebracht, dat is ook omgekeerd, gelukkig haalde zij me ook weer op. Niet dat ik papa niet graag zie, maar ik hou van sommige gewoontes en dit is daar één van.

Thuis heb ik lekker gegeten en ben creatief met yoghurt geweest en dat wat dan weer aanleiding voor mama om creatief met yoghurtbakje te zijn (mama toch!). Ik moet zeggen, dat staat me goed! Een paars bolhoedje. Dzjezzie Chaplin.

En dan de slotvraag, wat is de kleur van m’n oog. Papa en mama hebben er al over gespeculeerd, maar konden er niet echt een kleur op plakken. Wat is de mening van jullie?
(dat witte is een druppel yoghurt ;-))
Kijk maar goed en laat het me weten.
Ik ben benieuwd!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

;

;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s