Ach ja

We zijn naar het politiebureau geweest en ze hebben ons beide weer vrij gelaten!

Papa was bang dat ze ons zouden houden maar dat was gelukkig niet zo. Alhoewel het weinig heeft gescheeld. Dat kwam door mij natuurlijk. Ik was namelijk niet helemaal op m’n gemak en dan kijk ik zo wat bedenkelijk. Ik denk dat die politieman daarom dacht dat ik iets te verbergen had. Best eng. Gelukkig brak er op tijd een lach door en was de politieman gerustgesteld…. en kon mama aangifte doen van haar paspoort.

Dat was ze kwijt en dat kwam ook door mij! Want toen ze mij met papa erkende op het gemeentehuis, was ze nog zwanger van mij en daardoor kon ze niet goed nadenken en heeft ze haar paspoort verstopt op een plaats waar het niet gevonden kon worden. Door niemand. En dat is nooit handig.
Och ja, die dingen gebeuren.

We hebben een gezellig dagje samen gehad. Mama en ik. Dat zijn mooie dagen en ik voelde me behoorlijk Dzjez. Dat betekent lachen en op ontdekkingstocht. Ik had een zak drop ontdekt en leeggegooid. Gelukkig was mama niet boos en zijn we er weer eens op gewezen dat niets voor mij veilig is.
Och ja, elke weg is een weg.

We hebben ook nog lekker buiten gezeten. Lekker nazomers, daar ben ik wel voor te vinden. Mama ook dus.
Och ja, echte genieters.

Genieten deden we ook toen papa thuis kwam. Dan zijn we beiden blij, alleen was ik in tweestrijd. Hopla of papa. Gelukkig heb ik 2 ogen en verdeel ik m’n aandacht. Maar na Hopla was het onverdeelde aandacht. Met twee handjes z’n gezicht vastpakken en knuffelen en zoentjes geven!

Hij heeft me ook mee naar boven genomen op z’n schouders. Als je goed kijkt, zie je papa onder mij.Ik hang er ontspannen bij. Was een verrassing, want ik ging in bad. Oorzaak: Appelstroop in m’n haar. En gezicht. En nek. En ik had ook 3 keer gepoept vandaag. Vanochtend, deze middag en einde dag. Och ja, beter zo dan dat het blijft zitten.

Na bad, even box en toen weer naar boven voor m’n laatste flesje van de dag. Ik was zo moe dat m’n ogen al dicht waren voordat ik in bed lag.
Och ja, na een goeie dag is het goed slapen.

Ja, it wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s