Goeiemoarn

Het was een goeiemorgen in Sneeuwitje.
Niet alleen ben ik vannacht 2 keer wakker geweest om extra te drinken en me zo voor te bereiden op een moaie dag, het was ook een heel bijzonder ontbijt. Voor de eerste keer in ons leven was dat met Siebe, Zelda en Olpa en Olma. En dat dan ook nog eens op Fryske bodem. Wat smaakt het brood dat we bij een Fryske bakker hebben gehaald dan lekker. Ik zeg altijd maar zo: Met goed gezelschap smaakt het eten altijd beter. Q.E.D..

Maar dat was nog niet alles, want vandaag hebben we Siebe zijn 13de verjaardag gevierd, ook al is hij pas morgen jarig en dat is gemakkelijk te onthouden, want hij is geboren op 9-9-1999! En stel je voor dat hij 99 gaat worden, dat zou pas spectaculair zijn.

Inmiddels is Beppe ook gearriveerd in haar nieuwe auto. Mooi ding en een leuk weerzien, want ik had haar al weer even niet gezien en dan is het weerzien des te leuker! En Olma en Beppe was dan nog weer veel langerder geleden.

Siebe heeft wel 2 kado’s gekregen. Een voetbaldoel van Olpa, Olma, Beppe en Tessa en een dikke speaker voor z’n iPod van papa, mama en de mama van Siebe. En die dikke speaker hebben we direct aangezet. Zo kon Siebe op de maar van de muziek z’n doel in elkaar zetten en Olpa z’n pas gekochte nieuwe, multi-functionele, ultra-dimensionele tent…

Eerst zet’ie hem in elkaar en dan haalt’ie hem weer uit elkaar! Zo vindt hij uit wat de mogelijkheden zegt’ie en ik moet zeggen…. het uiteindelijke resultaat mag er best zijn!

Trouwens, Zelda heeft ook een kado gekregen, of eigenlijk ook . Een linkeroorbel en een rechteroorbel. Dat is om er voor te zorgen dat haar hoofd in evenwicht blijft. Mooie kleren!

Ondertussen ben ik zonder moeite ontzettend Dzjez. Ik zit in de zon, op mijn roze kleed, kijk en knuffel wat in m’n rond en speel met m’n speeltjes.

Ik weet dan ook, dat dit alleen nog maar een een goeiemoarn……

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s