Zure stemming

Toen ik vanochtend wakker werd, was papa dat ook en dat kwam goed uit. 1. Omdat ik wel trek in een flesje had en 2. Omdat het na het flesje wel lekker liggen is bij Papa.

Voor het flesje was het minder pais en vree en wilde ik vooral bij mama. Als ik een voorzichtige ‘prognose’ mag doen, dan is de uitslag dat ik met honger meer naar mama trek en daarna wil ik best bij papa. Dat is de borstreflex die nog steeds in me zit.

Mama hoefde nog niet op en papa wel, dus ging ik met hem mee. Hij moet naar Legoland, zegt’ie, maar dan bedoelt hij Denemarken. Hij was er in de wolken van en dat kan ik me goed voorstellen. Achteraf begreep ik dat hij met de vliegmasjiene bedoelde. Tsja, die heb ik al gezien van Nijntje, dus zo zie ik papa dan ook.

Dus zat ik lekker in de box en papa was bezig zich klaar te maken. Tegen kwart voor 8 kwam mama ook en ging papa weg. Ik had dus een echte mamadag voor de boeg. We hebben samen hard gezwaaid!

Mama gaf me een oranje-achtig ding en zoals altijd, stop ik dat in m’n mond, maar dat was schrikken! Zo zuur! Maar ook een beetje zoet en dat is lekker natuurlijk, dus dan zet ik door om er uiteindelijk achter te komen dat het goed te pruimen valt en dat voor een sinaasappel.

Daarna heb ik thee gedronken. Dat vind ik lekker! Toen zat ik even in de box en dan speel ik lekker of laat zien hoe goed ik al kan staan. Relaxed, cool, ontspannen zonder overmoed…. Klaar om een boterhammetje te eten.

Na het boterhammetje is mama gaan stemmen voor de regering en dat is superbelangrijk. Daarmee kun je aangeven welke mensen je in een grote zaal met bankjes wilt hebben om belangrijk te doen op televisie. Net als ik, maar dan heet het crèche en is er geen televisie.

Daarna boodschappen doen en toen was het al weer tijd voor een slaapje. Daarna hebben we heel rustig aan gedaan. Druk weekend, drukke werkdagen in de crèche en dan is uitrusten belangrijk. Dan kom je lekker tot je zelf.

Wat dan weer lekker is, is een Nijntjekoekje. Die eet ik gemakkelijker en gemakkelijker (dat geldt voor alles bijna). Daarna nog wat gespeeld en gek gedaan, gegeten en zo. Lekker relaxed dus.

Uiteindelijk zijn we beide vroeg naar bed gegaan en heb ik papa niet meer gezien. Morgen is hij er weer, want hij komt vanavond thuis!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s