Mon day not my day

Met het beetje Frans wat ik van Siebe heb geleerd weet ik dat ‘Mon’ mijn betekent en dus betekent het Engelse Mon-Day dus mijn dag en deze maandag was niet mijn maandag. Voor zo ver de buitenlandse vocabulaire les.

De dag begon lekker hoor, want ik had de hele nacht geslapen en dat doet goed. Zeker na zo’n leuk weekend met familie en Siebe en Zelda. Veel indrukken en die verwerk je het best ’s nachts. Als je dat overdag doet kijken mensen je raar aan omdat je dan de hele dag glazig voor je uit zit te kijken en dat is nooit grappig.

Ik heb eerst een lekker flesje gedronken en toen de kleren aan en toen een boterhammetje. Maar ik had niet echt super honger.

Op de crèche heb ik m’n boos/blij gezicht gedaan bij Daphne. Altijd succes! En de dag was gezellig en ok. Niet te veel gedronken, niet te veel gegeten, niet te veel geslapen en toen mama me kwam halen was ik blij. We zijn nog even naar de bakker geweest voor mijn brood en we hebben kaas gehaald, maar toen ik thuis kwam was ik klaar en gaar. Dan heb ik niet echt veel zin om te eten of wat dan ook. OK, één boekje lezen, maar de tweede was te veel.

Ik heb nog wel even m’n best gedaan voor de foto, want m’n haar zat behoorlijk krullerig. Ik weet niet of dat de vochtige lucht is of de gel van de crèche…. Dan hebben ze zeker hoog bezoek gehad en moesten ze indruk maken met een paar babies 😉

Maar daarna bedtijd!
Wat niet wil zeggen dat ik snel in slaap val…. Want eigenlijk wil ik nog even bij papa en mama zijn, alleen zeggen m’n ogen iets anders. Die zeggen: “Luikjes dicht”.

Uiteindelijk winnen m’n ogen OOOoooo…….

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s