Meneertje Mannetje doet de was

Kijk eens goed naar m’n kleren. Ze zeggen wel eens dat kleren de man maken, nou dat geldt zeker voor de Baby en in dit geval ben ik dat. Ik denk dat ik vaker lichtbruine broeken ga dragen. Met een blauwe polo en gympies. En lekker knuffelen met mama. Goed begin van een goeie dag!

Ik had lekker geslapen. De hele nacht lang en dat maakt me blij. Ik heb wel het gevoel dat ik in een veranderingsfase zit. Ik eet wat minder, kan wat meer, ben me erg bewust van alles wat er gebeurt. Als je komt zie ik het, als je weg gaat zie ik het, grapjes begrijp ik en flauw eten vind ik niet lekker en ik weet heel goed hoe je dat moet laten weten. Knap hè!

Op de crèche was het gezellig. Daar hebben ze ook door dat ik minder eet, ook daar begrijpen ze dat. Aan de andere kant ben ik groot, sterk, alert en stevig, dus no worries! Toen mama kwam heb ik de 15 meter sprintkruipen met hindernissen voor babies verbeterd. Ze zeggen dat de rookwolken achter me opstoven. Ik wet het niet, ik had natuurlijk geen tijd om dat te zien.

Toen ik thuis kwam heb ik de was gedaan. Op de Dzjez manier. Dat wil zeggen op een gestructureerde manier dingen op een willekeurige manier op elkaar stapelen. En daar ben ik goed in. Is ook goed voor m’n oog-hand-cooördinatie. Oh ja, ik train ook m’n spieren, vooral als ik dat grote rode ding van papa uit de mand probeer te trekken.

Na die Work-out was ik wel klaar voor bed. Ik had al wat melk gedronken en een paar hapjes pittige kippasta met peultjes, wat ik afblus met slokjes koude thee. Dat vind ik lekker. Lekkerder dan wat uit een potje komt!

Lekker slapen, de hele nacht door. Dat is het plan.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s