Slapdag

Nee, ik kan er kort over zijn: Er zijn dagen dat ik me beter heb gevoeld. En dat zeg ik niet gaat. Trouwens, zoveel dagen ben ik er ook nog niet, dus moe ik ook niet erg moeilijk doen, maar toch! !de foto is een beetje gefaked hoor!)

Om m’n dag samen te vatten: Ik heb veel in bed gelegen, beetje geslapen (maar wel erg diep), weinig eten, veel poepen, en oh ja, overgeven ook. Tussendoor heb ik wel m’n best gedaan om gezellig te zijn en te lachen, maar dat was lastig.

Het was een beetje een aflopende dag. Op zich gingen de eerste 31 minuten goed, maar toen had ik een dip. Heb samen met papa nog even Formule 1 van Korea gekeken, maar dat is toch wel veel van het zelfde! Wat’ie daar aan vindt.

Ik had wel m’n coole nieuwe polo met lange mouwen aan. Ik zelf vind dat me goed staan, maar wie ben ik. Dat was het hoogtepunt van de dag. Haha!

Brood was niet echt lekker. Ik heb het geprobeerd en zeker 3 stukjes gegeten, dus weer naar bed. Met een lekker, warm flesje melk. Daar had ik wel zin in! En de keer daarna wakker worden, voelde ik me weer iets minderder. Nee, niet mijn dag.

Zo’n dag je niet goed voelen is heel vervelend. Dan zit je jezelf echt in de weg. Alsof er twee ‘jezelven’ bestaan. De ene voelt zich rot  en vervelend en de andere wil gewoon een gezellige dag. En die strijd gaat de hele dag door. Balen zeg ik!

Gelukkig kwam aan vandaag ook een end. Ik ben met goede moed naar bed gegaan. Ik hoop dat ik van me afslaap.

It wie wer in ‘moaie’ dei…

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s