Zoek de verschillen

Vandaag zijn er geen foto’s gemaakt. Een fotoloze dag, zogezegd, maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt is! Alleen daar ga ik het vandaag niet over hebben. Een fotoloze dag is namelijk een goeie aanleiding om terug te kijken in de tijd.

Deze keer ga ik een half jaar terug in de tijd en dan kon ik er achter dat er veel gebeurd is en veel veranderd.

Bijvoorbeeld: Ik kan zitten, kruipen, staan en kusjes geven. Ik kan m’n arm zelf al in de mouw steken. Ik begrijp woorden zoals Dzjez, nee (alhoewel ik daar dan vaak wat glazig kijk, gewoon niet laten merken), bedje, dag. Ik kan vrijwel zelf uit de fles drinken, zwaaien, eet warm eten van 12 maanden en ouder enzovoort.

Dat zijn veel dingen die ik een half jaar geleden niet kom en zo zie je maar weer dat, als je maar wil, er in 6 maandjes een wereld van verschil kan zijn. Positief hè! Natuurlijk zijn er dingen die ik toen ook al kon, namelijk blij zijn, lachen, verschrikkelijk Dzjez zijn en genieten van het leven. En zo lijkt het ook eigenlijk wel weer kort geleden.

Kijk maar eens naar de foto’s en zoek de verschillen.
Morgen weer foto’s. Zeker weten! Een gezellig dagje met mama. Heb er nu al zin in.
(PS: De foto boven is één van de lievelingsfoto’s van mama)

En, it wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s