Meneertje Mannetje en de grote honger

Ik was er weer bij vandaag. Qua eten dan hè, want ik ben altijd bij natuurlijk. Vandaag toen ik thuis kwam heb ik een half potje warm eten opgegeten en anderhalf bakje yoghurt. Kijk, dan doe je mee. En als afsluiter neem ik dan nog een lekkere grote fles melk.

Daarna was ik nog wel een beetje hyperdepieper en we weten niet precies of dat nu gewoon een eind-van-de-dag-oprisping of dat het kwam door een iets te grote hoeveelheid suiker. We waren de thee vergeten en dus had papa gezegd dat ik diksap mocht. Samen met water. Dat wel, maar ik kreeg niet één keer maar 3 keer diksap. Dat was ik niet gewend denk ik.

Maar goed, nadat mama een keer boven was geweest en daarna papa die me nog een beetje flesje gegeven heeft was het goed ben ik heerlijk in m’n bedje gaan liggen. Ja, toen was ik er helemaal klaar voor. SLAPEN.

Vanochtend was ik trouwens op tijd wakker. Dat doe ik omdat het dan ’s ochtends nog net even langer gezellig bij elkaar zijn, is. Na m’n flesje ben ik lekker in de box gaan spelen en genieten van de gezelligheid. Dat is een mooi begin van de dag. Daar doe ik het voor!

Morgen ga ik bij uitzondering naar de crèche, want mama gaat naar m’n broertje kijken in het ziekenhuis. Een hele uitgebreide. Dan weet ze ongeveer hoe hij er uit ziet. Ik ben benieuwd, maar kan nog wel even wachten hoor. Stiekem weet ik het al hoor. Aan de binnenkant van m’n ogen kan ik hem al bijna uittekenen. Hij kan goed spelen, dat zie ik in één oogopslag.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s