Tafeltango & Torens

Ik had het ook ‘Slopen 2′ kunnen noemen, maar dat is saai. Het doen daarentegen niet. Dat is leuk. Torens omgooien. Dat vind ik leuk. M’n dagje daarentegen was een beetje zozo. Ik wilde niet alleen gelaten worden en had veel aandacht nodig. Ik weet niet goed waarom. Misschien gewoon daarom. Soms is dat de beste reden in de wereld.

En als ik dan aandacht kreeg dan was ik ook blij en gezellig. Dat is dan de beloning. Eén van de leuke dingen was vandaag het omgooien van de toren. Deze keer met papa. En die maakt er weer grapjes van natuurlijk. En ik ook. Hij zet me dan tegen de muur en zet de toren op zo snel hij kan en ik kruip er dan als een haas naar toe, kijk eens goed en tik hem dan om. Gaaf! Kan ik uren doen.

Papa gaat dan weer grapjes doen natuurlijk. En dat heeft mama dan weer gefilmd natuurlijk!

En dan heb ik iets wat ik de tafeltango noem oftewel, Dansen rond de tafel. Want alles wat op de tafel ligt moet ik pakken en dus moet ik er naar toe lopen. En als papa het dan verplaatst, dan moet ik er achteraan. Ik rust pas als ik het te pakken heb!

Ik had nog wel een akkefietje toen ik naar bed ging…. Per ongeluk zat de papspeen er op en die werkt als een turbo als er gewone melk in zit en aangezien ik nog niet kan praten, best honger heb en stevig kan slikken, kwam papa er pas op 3 kwart achter…. M’n maag kwam er 3 minuten later achter. BWUUHAAA zei ik, en nog eens en dus was het flesje er weer uit en ik ongelukkig. En papa ook, die heeft de vloer opgeruimd.

Gelukkig was mama er ook en heb ik nog een paar slokjes gedronken. Want slapen op een lege maag is nooit grappig!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s