Veeltebeleven

Zo is het een leuke dag zeg! Als ik wakker wordt, zie ik Siebe en Zelda en als ik thuiskom. Alhoewel, Siebe kwam even dag zeggen, maar er zat nog te veel slaapzand in z’n ogen en dus moest hij even naar bed, voor een klein extra dutje. Dat heb je soms.

Ik heb wel lekker lang geslapen, want ik was best moe na een dagje met mama. Dat is zo ook zo leuk en doe ik extra m’n best om mee te genieten. Dat kost energie! Toen mama naar haar werk ging moest ik nog naar de crèche. En weet je wat? Zelda heeft me in de pyjama in de auto gedaan! Cool, en dan ineens valt het op hoe roze, roze is! Ze had trouwens ook opvallende nagellak. Zwart! Dat was omdat ze een Haloweenfeestje had gehad.

Ik heb een fijn dagje gehad op de crèche. Dat heb ik gelukkig altijd. Het is wel grappig, als ze op de crèche ’s ochtends aan papa vragen hoe het was zegt hij altijd goed, waardoor ze het soms gewoon vergeten te vragen. Tsja, als het altijd goed gaat, hoef je geen bijzondere vragen te stellen! Zo gaan die dingen.

En hoe je het ook went of keert, na een fijne dag op de crèche, eindigt zo’n dag altijd fijnerder, want mama komt me halen.Nog zo’n hoogtepuntje. En deze keer was er nog een hoger puntje, want toen ik thuiskwam, waren Siebe en Zelda er! Het geheugen van een baby werkt in dat opzicht raar. Ik ken Siebe en Zelda en herken ze ogenblikkelijk, maar ik vergeet dat ik ze deze ochtend nog heb gezien!

Een fijn weerzien en gezellig spelen, dat zijn dan de ingrediënten van een fijne avond. En macaroni, want ik heb gezellig meegegeten aan tafel. Ik vind macaroni lekker. De yoghurt daarna natuurlijk ook! Daar ging ik ook een beetje gek doen met Siebe en Zelda. Dat maakt het extra leuk.

Ik heb ook nog wat muziek gemaakt met Siebe en we hebben gelezen in al die nieuwe Nijntje boekjes! Veel input, dat wel en ik wil natuurlijk zelf, snel de bladzijden omslaan. Ik kan niet wachten wat er nog gaat gebeuren! Logisch, Nijntje, wat een avontuurster… en het wordt extra leuk als Zelda me voorleest. Die is ook minder bedreven in het bij me weghouden van het boekje. Dan kan ik zelf bladzijden omslaan, dat lukt bij papa dan weer minder.

Maar goed, zoals altijd komt aan een fijn dagje een fijn eind. Met mama een heerlijk flesje melk drinken en dan lekker slapen. OK, om 10 uur nog even een extra flesje, want m’n maag was nog niet helemaal tevreden. Plus, ik vind het ook wel gezellig want ik heb zowel papa en mama nog even gezien!

Morgen een hele dag met Siebe en Zelda, Beppe, Pake, Nynthe en Senn. Feessie, zeg ik!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s