Drachten en weinig tijd

Druk, druk, druk heb ik het de laatste tijd.

Vandaag gingen we naar Drachten met de kinderen. Dus ik Siebe en Zelda en Papa…. Mama mocht thuis blijven voor een lekker mamadag. Dat kan zij alleen, want zij is mama en met mijn broer in haar buik, moet ze zo nu en dan even rustig aan doen.

Ik was natuurlijk ‘op tijd’ op, want voor dit soort dagen moet je goed voorbereid zijn, plus het is ook wel gezellig met papa. Samen Sesamstraat kijken is niet eng, maar leuk! Zelda heeft me een lekker boterham gegeven en toen het bijna tijd was om te slapen gingen we vertrekken.

De reis ging eerst naar Pake en in de auto heb ik 40 minuutjes geslapen. Wat een groot huis is dat om doorheen te kruipen zeg! Maar omdat het onbekend terrein is, blijf ik toch wat in de buurt. Pake ging sjoelen met Siebe, maar van onderen af gezien is dat eigenlijk maar raar. Van die ingespannen gezichten en rare tok geluiden. Als ik later groot ben, ga ik dat toch eens uitzoeken, maar eerst een mannengroepsfoto!
(Niet dat Zelda er niet op mocht, maar iemand moest de foto nemen!)

Daarna naar Beppe en daar waren Nynthe en Senn ook! Man, man, want een kinderspeelparadijs is dat bij Beppe zeg! Overal speelgoed en overal plekken waar je je aan vast kunt houden! En al die aandacht en gezelligheid… Maar ik was al wel weer een beetje moe, maar omdat we geen bedje mee hadden genomen en Nynthe ook moest slapen, heeft paap eerst een bedje bij Zelda gehaald. Met een flesje maakt het mij niet uit! Ik heb 2 uur geslapen!

Daarna weer spelen geblazen en heb ik lekker gegeten en gepeuzeld. Toen kwam Tessa de kinderen ophalen. Kon ik ook nog even met haar knuffelen. Na het eten en van de groeten gingen we terug naar huis, maar toen was het eigenlijk best wel laat. Maar denk je dat ik in de auto ga slapen? Nee hoor, veel te gezellig! OOK in het donker in de auto en het was al half 8.

Thuis ging ik ook nog even als een stuiterbal, maar dat was dan uiteindelijk wel van de moeheid. Dan spreek ik gewoon al m’n reserves aan en kan ik nog uren doorgaan. Maar met een flesje en mama ben ik snel ontstuiert en ben ik blij dat ik in bed lig….

Lekker slapen, morgen weer een drukke dag.

It wie wer in moaie dei?

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s