Op pad

Ik ben met papa opgestaan en met mama gaan slapen. Einde dag!
Geintje… ik heb van alles beleeft vandaag, want ik was thuis met mama. Een van de belangrijkste belevenissen van de dag was het bezoek aan de bibliotheek. Want wat heb je in de bibliotheek? Boeken! En wat zit er tussen die boeken? Nijntje! En toen mama die gevonden had en ik ze zag werd ik helemaal ongelooflijk blij! Ik herken die op grote afstand en vind dat ze eigenlijk ter plekke voorgelezen moeten worden. Dat is niet gebeurt. Helaas. Maar thuis dan weer wel! Heerlijk, wat een goeie literatuur is dat zeg.

Nijntje, Nijntje in de speeltuin en Nijntje gaat logeren.

Mama ontkwam er natuurlijk niet aan. Ze MOEST voorlezen, anders zou ik voor de rest van de chagrijnig geweest en dat is nooit grappig. En mama kan heel goed voorlezen. Echt super goed (ik hoop dat ze dit leest ;-))

We zijn ook nog bij de viskraam geweest en het leek er op dat iedereen op ons zat te wachten. Iedereen wilde wat zeggen, naar me kijken of aan me zitten. Vooral aan m’n wangetjes en als ik ergens een hekel aan heb is dat menen knijpen in m’n wangetjes! Dat is toch maar een rare gewoonte waar ik helemaal niets van begrijp. Over de ‘bol’ aaien nog tot daar aan toe, waarbij ik protesteer tegen het woord ‘bol’ want ik vind dat een beetje simpel woord voor zon’n complex gegeven.

Maar goed, mama heeft een lekkere haring gegeten en dat is niet alleen goed voor haar, maar ook voor m’n grote, kleine broer. Mama zegt dat hij al aan het bewegen is. ik denk dat hij aan het oefenen is. Voor straks als buitenbuikse baby. Ik weet precies wat dat is!

’s Middags zijn we naar Ies geweest, op bezoek bij Kensi, want die is net geboren. Dat moet gevoerd worden met veel geaai natuurlijk. Zo gaan die dingen. Het was wel gezellig want Tygo was er ook. Maar die is al ouder en kan al praten en lopen en zo. Ik vind dat leuk, op bezoek gaan, dat wil ik vaker doen!

’s Middags heb ik televisie gekeken. Wow dat is ook gaaf zeg, dan ben ik helemaal gebiologeerd  en merk niets van wat er om me heen gebeurt. Al die kleuren en mooie geluiden. Papa was er niet. Die is Siebe en Zelda op aan het halen en komt heel laat thuis. Maar dat is niet heel erg, want morgen is hij er weer! En niet alleen dus.

Gezellig en vrijdag gaan we naar Beppe en daar zijn Nynthe en Senn ook. Man, man, wat een mooie tijden voor e boeg. Ik kan niet wachten! Maar eest nog gezellig met mama eten en dan naar bed. Goed uitslapen is de boodschap.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s