Nog een keer!

Er zijn van die dagen die goed beginnen, maar spectaculair eindigen. Vandaag was zo’n dag.
Ik werd heel vroeg wakker, of een deel van me, want een ander deel sliep door, terwijl een ander deel even piepte. Dat was 6 uur en dat is een tijdstip dat papa en mama niet echt een Dzjeztijdstip vinden. Uiteindelijk werden beide Dzjez’s wakker om kwart voor 7 en dat is goed. Ik heb in etappes melk gedronken, maar vooral gezellig bij papa en mama gezeten. Fijn is dat.

Om half 8 stipt gingen we samen weg. Kleine regendruppeltjes op m’n voorhoofd en haar en ik realiseerde dat ik niet gepoept had. Ik ben een ochtendpoeper, zegt mama. Dat is gezond. Dat is een goed begin van de dag, de balast van gisteren overboord en de dag vers beginnen. OK, het is misschien niet de beste metafoor, maar kort gezegd komt het er op neer dat het belangrijk is na te denken over het verleden, maar dit te gebruiken als springplank voor morgen.

Dat gezegd hebbende, maakt dat we in de auto zitten, op weg naar de crèche. Daar werden we enthousiast opgewacht door Daphne. Die was blij dat ik er was en ik om haar te zien. Nadat papa m’n pony uit m’n gezicht heeft geveegd en een korte update heeft gegeven over mij, zwaaiden we er lustig op los. Dat doe ik omdat papa zich dan niet eenzaam en alleen voelt. Zo gaat dat met papa’s.

Ik heb een mooie dag gehad en weinig geslapen. Zo kan ik mee in de bolder bak, alwaar ik bulder van plezier en heb ik meer slaap over voor de nacht. Dan kan ik beter slapen omdat er toch weinig te beleven is. Het is dan veel te donker.

Toen ik mama en m’n binnenbuikse broer zag werd ik nog een beetje blijerder (die is al weer 20! weken en beweegt al behoorlijk in het rond. Goed oefenen broer!). Naar huis gaan is ook fijn!

En toen ik thuis was, deed mama de televisie aan. Nadat ze op een paar knopjes had gedrukt en ik het beeld zag, ging m’n mond wagenwijd open en ontglipte me er een lange oooh! TELETUBBIES! Dat vind ik echt geweldig, daar ben ik helemaal van onder de indruk en het handige is, dat ze alles 2 keer laten zien. Dan herken ik wat ik net daarvoor gezien heb! Ik ga dat eens opzoeken op m’n Joetjoep-kanaal! Gaaf.

Na het eten was ik dus moe en dan verander ik zo van de ene Dzjez in de andere. Degene die heel hard wil gaan slapen. Ik moest wel m’n best doen om te drinken, want m’n neus zat vol! Vol snot. Baby zijn is soms niet grappig!
Grapjuh!
Slaap lekker zeg ik!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s