Zi-Za-Zondag

;

Het was een lekker zondag en ik was er aan toe.

Al die drukke dagen zijn leuk, leerzaam en interessant, maar er zijn momenten waarop je gewoon op het gemak in de box wilt zitten. Of rond wilt kruipen. Of knuffelen met mama. Of gek doen met Papa. Van die dingen.

En vandaag hebben we dat lekker gedaan. Ik heb best lang geslapen voor mijn doen, tot half 8 en daar zijn papa en mama dan weer blij mee! Ik mocht fijn bij ze in bed en dat is een beetje naslapen. Of rustig wakker worden. Lekker warm en gezellig.

Toen we opstonden heeft papa de muziek aangezet en ik m’n luier volgepoept. Met anti-zwaartekracht poep, want ondanks het feit dat ik rechtop stond, stroomde het niet naar beneden, maar kroop het via m’n rug omhoog. Een goede manier om alles er onder te krijgen en er zeker van te zijn dat ik in bad ga!

Dat is dan weer lekker en gezellig. Ik denk dat het tijd wordt dat ik een keer echt ga zwemmen, want ik kan de bodem van het badje zien. Daar is niks spannends aan. Misschien is er wel ergens babyzwemmen of zo! Neem ik papa mee. Heeft hij ook eens een leuk dagje!

We zijn vandaag een klein stukje met de honden gaan wandelen en ik mocht omgekeerd in de kinderwagen. Dat is voor grote kinderen, dus dat ben ik nu. Al 11!

11 maanden dan hè! En het was lekker fris weer in het bos achter de deur. Dat is wel een luxe! De honden waren erg blij. Die houden ook van frisse lucht.

Toen ik thuis kwam was ik eigenlijk al weer moe. Dat heb je na die drukke dagen. Dus met een flesje lekker geslapen. Mama ook. En papa op de fiets de kou in. Toen hij onder de modderspatten thuiskwam waren wij net weer op, dus goed gepland.

Trouwens, waar ik telkens beterder in wordt is staan. Soms doe ik het al een beetje expres als ik in de box sta. Op de ‘gewone’ grond doe ik het nog niet. Dan lijkt de vloer verder weg en dus de kans op een pijnlijke val. In de box denk ik dat ik dat minder heb. Gek hè!

In ieder geval, de rest van de dag hebben we gespeeld, gebabbeld (en dat gaat ook telkens beter. Ik zeg al ‘kijk’ en dan wijs ik iets aan en ‘tata’ wat een combinatie is voor papa, mama en andere levende wezens en dat naast ‘aai’. Gaat de goeie kant op!). Ik heb ook een nog grotere toren omgeslagen. De eerste keer is dat best eng, maar ik ben sterker.

Uiteindelijk niet veel gegeten, veel gelachen en heel veel gezichten getrokken (en dan staan ze nog niet eens allemaal in de slideshow!). Ja in gezichten trekken ben ik goed. Plus ik had een mooie krul op m’n hoofd en we hebben bedacht dat ik naar de kapper moet. Gaan we deze week doen! Uiteindelijk lekker naar bed. Een hele nacht door, want morgen moet ik naar de crèche!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s