Stinky Winky

;

Ik heb het nog!
Gisteren even niet, toen was ik buiten, op weg naar de crèche en ik besefte dat ik nog niet gepoept had. Ik was zo van slag dat ik pas in de middag de bruine boodschap heb gedaan! Dan ben je als baby toch een beetje in de war.

Maar vandaag was het weer OK. Ik heb lekker geslapen en werd om 5 voor 7 rustig wakker. Papa was daar ineens en we zijn gezellig opgestaan, aangekleed en na een lekker flesje zat ik fijn in de box. Eerst heb ik nog ‘zonder handen’ gestaan, want ik weet dat papa en mama dan errug onder de indruk zijn! Kijk maar goed naar m’n handen. Ik zelf eigenlijk ook, ik bedoel, eerst kon ik het niet en nu ineens doe ik het zomaar. Ik ben benieuwd hoe dit afloopt en wanneer ik echt kan lopen…

Daarna was ik zo lekker aan het spelen dat ik papa en mama vergeten was en zij mij, totdat ik papa ineens “snif, snif” hoor doen en toen besefte ik het zelf ook. Heerlijk bevrijdend gevoel: Ik ben weer een ochtendpoeper.

Gelukkig zat het netjes in de luier en konden we zonder grote ingrepen naar de crèche. Dat was weer een fijn dagje en ik heb me goed vermaakt. Weer weinig geslapen en ik hoop dat ik moe genoeg ben en morgen doorslaap. Want morgen is er weer een mamadagje! En ik heb gehoord dat ik m’n manen kwijt ga raken oftewel: Naar de kapper.

Ik weet niet wat het is en m’n haar ook nog niet echt. ik heb het ze ook nog niet verteld, want je weet maar nooit. Straks zit er een paar haren bij met een schaarofobie en gaan ze recht opstaan van angst. Nou, dat wil je niet weten… We zullen het zien morgen.

Deze avond heb ik nog fijn naar de Teletubbies gekeken. Eerst ging dat over een beer en een leeuw en dat interesseert me niet. Maar de Teletubbies wel! Ik heb goed gegeten, yoghurt en toen was ik klaar. Ineens voel het doek en wilde ik naar bed. Die laatste minuutjes zijn best gezellig. Papa kriebelt dan wat op m’n buik en onder m’n voeten. Dan snel de pyjama aan en m’n slaapzak en flesje! Hèhè, gered.

Heeeeerlijk m’n flesje opgedronken, nog even hangen op papa z’n schouder en dan zet ik me af en duik in bed! Einde dag: Slaap lekker!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s