Kort, bad, nat, schoon

Vandaag was een onderdagje. Gewoon na een leuke dag relaxed niet al te veel doen. Wel even in bad geweest, want ik eh, stonk een beetje. Ik was er zelf ook al een tijdje mee bezig, met die rare geur. Ik was gezellig aan het spelen met papa en ineens zei hij: Hey, dat is poep! Nou ja, dan weet je het wel.

Daarna ben ik eigenlijk niet meer beneden geweest. Het was ook al 7 uur, dus…
Maar dit verhaal had nog een staartje, want nadat ik m’n melk had opgegeten, denk ik dat het allemaal te snel en te veel was, want ineens moest ik overgegeven. Alles er uit! En alles er onder. Het vers opgemaakte bedje, de vloer, de kast, de schone slaapzak. Alles dus. Nadat ze het allemaal opgeruimd hadden, heb ik nog een paar slokjes gedronken en toen…. lekker slapen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s