Eindspurtje

Soms heb je van die dagen die met een oplopende gezelligheid.
Vandaag was zo’n dag. Ik was al blij dat mama kwam. Het was druk met papa’s en mama’s die kindjes halen en daar was mama. Dan zijn we snel weg. En dat is goed. Thuis heeft mama de boekjes tevoorschijn gehaald en zijn we gaan lezen. Toen papa kwam moest ik eerst heel hard naar hem lachen en knuffelen en daarna ging papa voorlezen. Uiteindelijk had ik daar niet echtveel geduld voor.

Trouwens ik heb lekker de show bink uitgehangen op de crèche, want ik kan lopen. Dat moet iedereen zien natuurlijk. Nu is het nog bijzonder. Straks als ik 16 ben niet meer. Grappig is dat toch, hè! Maar dat terzijde.

Ik ga trouwens extra genieten op de crèche, want binnenkort ga ik daar weg! Ik weet nog niet precies wanneer en dat wil ik ook nog niet weten. Dan hoef ik me er ook niet druk om te maken. Want echt leuk vind ik dat dan weer niet. Maar ja, zo gaan die dingen.

Dus terug thuis, na het eten, wat ik in grote happen heb opgegeten, mocht ik nog een beetje opblijven in de box. Daar hebben we dus die gekke foto’s gemaakt. Die hebben niet veel toelichting nodig. Het is een wonder dat ik er zo goed vanaf gekomen ben. Met twee zulke ouders 😉

Liever een beetje gek dan doodnormaal zeg ik. Daar heb je er genoeg van en dat past niet bij mij. Terwijl papa en mama zeer pikante Thaise Curry van 2 dagen eten (die is lekkerderder dan die van 1 dag of die van de dag waarop’ie gemaakt is zeggen ze), zit ik lekker de dag te bezinnen in m’n kinderstoel.

M’n broertje heeft een pakje gekregen van Sylvia, een collega van mama. Zooo lief! Niet om uit te pakken, maar om aan te trekken. En als je er heel dicht bij staat is het een gezichtje. Kijk maar… Mooi hoor, ben benieuwd het het hem staat. Mij pastei ech nie meer!

Ja, leuk zo’n dagje. En dan naar bed, gezellig uitkleden met papa en het kriebelen op m’n buik en onder m’n voeten en een flesje van mama. Fles op, ik er in en dan bedoel ik ook er in hè!. Dan knuffel ik nog even om vervolgens te besluiten in bed te duiken. Slaap lek…..

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s