Gezeldag

Wat een verrassing was dat! Er zat niet iets in m’n schoen hoor, want Sinterklaas begrijp ik nog niet, maar ik was wel ‘op tijd’ opgestaan met papa. Dan zitten we gezellig beneden en hebben naar Maja de Bij gekeken en ik heb in de box gespeeld en ineens was daar Zelda! Dat was de verrassing! Die was blij me te zien en ik om haar te zien en ik had een verrassing voor haar in petto en dat wilde ze ook graag zien!

Staan. Ze had er wel over gelezen natuurlijk en foto’s gezien, maar nog niet in het echt. Speciaal voor haar heb ik een paar stapjes gezet. Ik heb veel ooooh’s! van haar gehoord. Daarna kwam Siebe ook nog, dus heb ik het nog een par keer over gedaan. Ook van hem kreeg ik oooh’s.

Het is leuk als m’n broer en zus er zijn. Dan krijg ik extra aandacht, maar het voelt ook anders. Zo gezellig dus. Siebe en Zelda gingen voetballen en Zelda heeft me toen boterhammetjes gegeven. Soms vergeet ik dan van verbazing of verwondering om te eten. Dan kijk ik haar gewoon glazig aan. En daarna hebben we weer wat gelopen.

Ik heb met papa boodschappen gedaan want niemand wilde mee! Dat vinden papa en ik niet erg, want dan hebben we even kwolletie-taaim.Dat is ook belangrijk, zeker als we dan ook nog boodschappen kunnen doen. Toen we terug kwamen heeft hij fruitpap gemaakt! Lekker, daar heb ik heel veel van gegeten. Heerlijk en daarna wat geslapen.

Toen ik weer wakker werd heeft Zelda me gehaald en hebben we gezellig in het bed gespeeld. Uiteindelijk wilde ik wel wat anders en heeft papa me meegenomen, naar beneden en bleven mama en Zelda gezellig boven. Gezellig doen en kletsen. GeZELDAg dus.

Ik ben beneden gaan spelen en ik heb iets nieuws gedaan (ook een beetje om stoer te doen voor Siebe hoor!) Ik ben eigenhandig en -benig in de la gekropen. Ik dacht: Als het speelgoed niet naar mij komt dan ga ik wel naar het speelgoed. In de la is het een echt Speelgoed WalhaLA dus. En Siebe moest hard lachen.

Papa en Siebe moesten ook heel hard lachen toen ze naar ridiculousness aan het kijken waren. Schateren deden ze van het lachen! Daar moest ik ook een beetje om meelachen! Zo gaan die dingen.

We hebben nasi gegeten, maar daar ben ik nu nog niet zo’n fan van. Te veel kleine losse korreltjes. Kroepoek en sinaasappel vind ik dan wel weer lekkerrrr. Na het eten hebben we wat gespeeld, gelopen en geknuffeld en om kwart over 6 gingen papa, Siebe en Zelda naar de film in de bioscoop en had ik nog even een gezellig momentje met mama.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s