Donderende dag

foto 1

Nee hoor, was niet zo, ik was alleen vergeten een berichtje te schrijven, dus bij deze even een korte, maar lang genoeg om een indruk te krijgen. Het was de vierde crèche dag op een rij. Ik ben bang dat ik dan ’s avonds wel een beetje moe ben.

P1050899Toen ik vanochtend wakker werd was ik niet moe. Mama kwam me halen en papa gaf me een flesje. Of eigenlijk doe ik dat zelf, de boterhamstukjes voert hij me wel. Ik word al een hele kerel. Met echte schoen die met mij kunnen lopen en ik met hen. Trouwens Benthe was vandaag jarig. Ik ben alleen vergeten wat ze getrakteerd heeft!

Mama kwam me halen. Vroeger dan anders want ze moest naar de verloskundige en was haar boekje vergeten. Ze is een beetje vergeetachtig de laatste tijd, omdat m’n broer veel aandacht van haar hersenen vergt. Ik heb het al gezegd: Dat is een slimme.

Dus was ik vroeg bij papa. Was gezellig. We hebben boekjes gelezen en gespeeld. Daarna heb ik heel veel gegeten en toen kwam mama en hebben we Teletubbies gekeken. Mijn lievelings!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s