Belangrijke zaken

P1050914

Vandaag hebben we belangrijke zaken gedaan, maar eerst werd ik om 3 uur wakker. Ik denk dat papa er korte metten mee wilde maken, want ik was me amper bewust van het feit dat ik huilde, of ik had de speen van een flesje in m’n mond! Ik ben dan niet de moeilijkste. Fles op, ik weer slapen.

Tot kwart over 8 en toen was het weer tijd om wakker te worden. Met papa opstaan. Broodje eten, flesje drinken, spelen in de box. Later mocht ik rondlopen. Toen kwam mama en ging papa me laten vliegen. Daar hebben we veel filmpjes van. En van dansen, dus hou je vast en schrik niet!

Ik heb eerst nog even goed geslapen en toen gingen we op weg naar Naarden. Daar ging papa bedden in elkaar zetten en mama met vloerenmakers praten. E-hen… Olpa en Olma kwamen ook. Gezelligheid troef! En mama heeft de gordijnen opgemeten en was vergeten dat ze dat boven ook ging doen en heeft dat dan uiteindelijk ook nog gedaan. Allemaal samen met Olma. Olpa was ook druk in de weer met meten en mompelen. Die is vanallus aan het bekonkelfoezen. Ben benieuwd wat hij allemaal bedenkt…

P1050933Maar daarna was het ook nog niet voorbij. We zijn nog naar Nederhorst gegaan. Ik sliep wat in de auto en moet ook in het bedje bij Olpa en Olma in bed, maar dat was iets waar ik het H E L E M A A L niet mee eens. Slapen kan altijd nog, dus na 2 keer heeft mama bedacht dat ik er weer uit mocht. En dan ben ik de vrolijkste baby van het noordelijk halfrond.

P1050936Lekker rondstruinen, alle dingetjes pakken waar ik niet aan mag en vooral niet m’n speelgoed is. Zo ben ik. Speelgoed kan altijd nog. Lopen doe ik als vanzelfsprekend. Gek hè! 5 weken geleden kon ik het niet, en nu denk ik er niet meer bij na.

We hebben lekker gegeten en geknuffeld en gelachen. Errug gezellig. In de auto terug heb ik wat geslapen en thuis mocht ik weer opblijven en …. TELETUBBIES kijken en fruit eten.

Na nog wat rondlopen ben ik ineens klaar. Naar bed denk ik dan.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s