Best moe

P1060280

Soms merk ik wel dat ik een baby ben hoor!
Dan zijn al die indrukken best veel en heb ik gewoon slaap nodig om bij te komen. En genoeg eten, want als ik honger heb, ben ik ook niet op m’n best. Tijdig voederen dus.

Vanochtend had ik bijvoorbeeld eerst al een flesje gehad en daarna in één keer een hele boterham en gulzig gelurkt aan m’n drinkbeker. Aaaaah! Lekker denk, ik dan.

Het is altijd weer een verrassing als de deur open gaat en het is niet mama. Deze keer was het Siebe, die was eerder opgestaan dan Zelda, wat uitzonderlijk is. Normaal is dat omgekeerd. Hij was goed uitgerust en goedgehumeurd (dat ist’ie altijd eigenlijk) en we hebben weer onze hoofden bij elkaar gestoken. Dat doen we al maaaanden!

P1060296

 

DSC_7737

Het was een rustig dagje. Ik was om een uur of 10 al moe en heb lekker lang geslapen. Dat doet goed. Ik mocht eerst in bad toen ik wakker werd. M’n eigen gewone vertrouwde badje. Dat is fijn, dan kan ik lekker om me heen kijken. Beter dan die in Naarden, daar moet ik eerst nog even aan wennen. Komt wel goed hoor! Is gewoon raar als je niet over de rand kunt kijken. Maakt m’n wereld zo klein….

P1060292IMG_5486Daarna mocht ik m’n Elvis-romper aan! Viva Las Dzjezas! Ik ging er spontaan anders van lopen. Ik vind het mooi. Jammer dat m’n shirt er over heen moet als we gaan winkelen. Dat vind ik leuk, maar vandaag had ik het lastig. Boodschappen doen moet, dat weet ik, maar nu was het me allemaal te veel. Zo nu en dan lukte het me af te leiden, bijvoorbeeld door rechtop te staan in de wagen, en in het rijdende winkelkarretje maar dat duurt dan maar kort. Gelukkig gingen mama en ik snel naar huis.

IMG_5494IMG_5495Sieben en Zelda en papa zijn gebleven. Die hebben VIS! gegeten. Ook Siebe en zo zie je maar, alles verandert altijd en vis is gezond. Ze hebben de film Koning van Katoren gezien Vonden ze mooi! Ik ben gaan slapen. BOEFF d’r in, slapen maar.

Toen ze thuiskwamen hebben ze pizza’s gemaakt. Hele grote! Mama zei: Als je dat opkrijgt, eet ik m’n schoen op! Zelda en Siebe hadden de pizza helemaal op….. ben benieuwd wanneer ze de schoen opeet. En welke. En hoe…. Ik hoop niet dat ze er ziek van wordt!

P1060301

Ik ben op tijd naar bed gegaan. Morgen is de vakantie voorbij en ga ik naar de crèche. Dan moet ik wel een beetje uitgeslapen zijn….

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s