De wereld voor het oprapen

P1060317

Ik merk dat ik groter word, want ik stoot elke keer m’n hoofd tegen de tafel, terwijl ik daar vroeger moeiteloos onderdoor kon lopen. Het voordeel van groter worden is dat je nog meer dingen kunt pakken.

Alles wat ik zie pak ik of wil ik aanraken. Maakt niet uit wat het is. Pakken, pakken, pakken. Ik lijk wel een groep mensen op de uitverkoop van de Bijenkorf! Ik ben watervlug en mama niet. Die is wat geïmmobiliseerd door haar grote buik waar m’n broer in zit. Ik houd daar geen rekening mee.

Ik kom wel zo nu en dan langs om haar een knuffel te geven.

Siebe en Zelda zijn vertrokken. Om kwart over 10, want Siebe had een wedstrijd in Ertvelde. Daar woont ook Eddy Wally en voor de nieuwsgierigen onder ons, dat is de oudste nog levende Vlaamsche Volkszanger.

Dus waren mam en ik samen. Ik ben eigenlijk vrij snel naar bed gegaan en heb 2 uur geslapen! Batterijtjes opladen. Dat moet als baby na een drukke week.

P1060317

Toen ik weer opstond heb ik weer lekker een boterham gegeten en later nog fruitpap. Ik heb ook veel honger, maar dat zeg ik wel vaker! Voor de rest ga ik lekker verder met dingen pakken. Onder andere de kussens van de bank. Die heb ik op de grond gesmeten en ben er vervolgens op gaan liggen. En ik heb boekjes gepakt, aan de knopjes van de versterker gezeten, het internetkastje, de computerdraden, de opladers, de afstandsbedieningen… alles.

P1060314P1060324Ik heb ook met het nummerbord van papa z’n oude auto gespeeld. Dat geeft mooi licht met de flitser. In m’n rustmomenten lees ik wat in Bumba. Vind ik leuk! En natuurlijk is er altijd weer het grootste lichtpunt van de dag: Teletubbies!

Het is me niet gelukt op te blijven voor papa. Te moe en morgen naar de crèche! Oudejaarsdag, oftewel de laatste dag van 2012, mijn tweede al weer. Tijd vliegt als het gezellig is.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s