Dubbel dus en de kussens

P1060566

Ik werd pas om half 9 wakker!
En mama ook en papa was weg. Diew as naar Naarden om de kast verder in elkaar te zetten en daarna Siebe en Zelda te halen. Wij blijven thuis vandaag, want daar moet ook veel gebeuren. in ieder geval tot half 9 slapen. Lekker is dat.

Daarna heb ik gespeeld in de box en heeft mama de administratie gedaan. Toen ze klaar was hebben we gespeeld.. Uiteindelijk moest ik naar bed, maar daar was ik het niet echt mee eens. Het heeft dus wel even geduurd voordat ik sliep en dan nog maar een uurtje.

Toen ik weer zeer goed gehumeurd opstond (not!, ik was echt even chagrijnig en ik weet echt niet waarom! Zal wel bij mijn dreumes-zijn horen, want ineens was het over, toen ik het boekje MUIS las). Sorry mama. Nadat we gegeten hebben gaan we op avontuur naar het centrum. Lopend in de frisse lucht. Lekker vind ik dat.

We zijn naar de HEMA geweest en de JUMBO. Ik heb weer veel vriendelijke en aardige mensen ontmoet en zij mij. Dan is het weer mooi in evenwicht. Eén vrouw zei zelfs dat als ik bleef zoals ik was de wereld één grote glimlach zou worden. Hele last op m’n dreumesschouders, maar ik ga m’n best doen!

Toen we thuiskwamen, waren we alletwee een beetje moe. Mama moeder dan ik, want ik was na een uurtje al weer wakker. Mama heeft dan een dubbel gevoel denk ik en dat komt niet door m’n broer die in haar buik zit. Ik denk dat ze aan de ene kant wel wil slapen en aan de andere kant gezellig met mij zijn. Dubbel dus.

P1060564

ik heb lekker gespeeld en heb een nieuw spelletje. Ik pak eerst de kussens van de bank, leg die op de grond en dan laat ik me er op vallen. Dat is leuk en doet geen pijn. Wat ik ook doe is op m’n buik liggen boekje lezen. Zo met m’n bips in de lucht. Of ik lig soms ook even op m’n rug. Dan kijk ik wat omhoog.

Uiteindelijk ben ik moe en dat merk ik omdat het lastiger wordt rechtuit te lopen of te blijven staan. Dan is het bedtijd. Op zich jammer, want dan mis ik papa, Siebe en Zelda. Ach ja, da zie ik ze morgen wel!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s