Zeldagje met Mama

P1060582

Siebe en Papa gingen naar Naarden en Olpa kwam ook en wij bleven thuis.
Wij zijn Mama Zelda en ik. Gezellig dus en dat begon met lang slapen. 10 voor 8, prima dus. Mama mocht nog even blijven liggen en ik zag Siebe en Zelda! Gezelliebellie!

foto 2Lekker spelen en lachen. Even wennen, maar mama had gisteren al geoefend met de foto’s en ik heb die 2 gezichten zowieso opgeslagen in m’n lange en korte termijn geheugen.

Ik heb de foto’s gezien en het was ook gezellig in naarden, maar omdat alles zo vol staat en stoffig is, gingen wij niet mee. Wij hebben (Zelda en ik) gespeeld en mama heeft heel erg opgeruimd en weggegooid! Het huis is zo leeg geworden dat het er bijna van gaat zweven!

fotoSZSiebe heeft super goed geholpen. Die heeft alle planken er in gedaan en de stangen voor de kleren en als klap op de vuurpijl, de bonnetjes van de IKEA gevonden in de papierbak! Die waren papa en mama kwijt en nu niet meer dus.

Zelda en ik hebben ook muziek gemaakt. Zelda kan heel mooi zingen en ik kan heel mooi dansen en muziek maken. Ik denk dat ik er m’n beroep van ga maken. Eerst piano, maar later ook gitaar en saxofoon en DRUMS! ik ga het er eens mat papa over hebben..

P1060605

Ik heb het te druk om veel te schrijven vandaag, behalve dat ik HEEEL veel gegeten heb, boerenkool tot op de bodem en ook de yoghurt. Ik mocht aan tafel toen de rest Indisch ging eten en ik kroepoek en mango kreeg. En lekker laat naar bed, maar wel erg gezellig.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s