Rooie wangetjes

P1060638

Ik lijk op papa en mama, want die hebben allebei rode wangetjes.
Rod wangetjes zijn goed, want dat ziet er gezellig uit en alle kabouters hebben ook rode wangetjes. Dus. Ik ben gisteren niet toegekomen aan het schrijven van een blog. Het was te druk en te leuk en uiteindelijk viel ik om van de slaap. Letterlijk.

Ik heb wel lang geslapen. Tot half 9 en dan krijg je blije gezichten als beloning. Ander goed nieuws was dat Siebe besloot niet de cross te gaan lopen. Dat betekende om 2 uur vertrekken in plaats van kwart over 10. Extra tijd bij elkaar. Gezelligheid dus.

Ik ben met papa opgestaan, maar Zelda was er ook al snel. Ze heeft me brood gegeven en dat smaakte goed! Samen met de melk zeg ik: Goed ontbijt. Daarna heb ik in de box gespeeld. Papa had de uitgescheurde stukken van m’n Muis boekjes opnieuw gemaakt en getekend, dus had ik meer blaadjes om om te slaan. Leuk!

P1060630Om half 11 mocht ik even gaan slapen, met tegenzin, maar wat denk je? Ik werd pas om half wakker. Dat heb ik nou nooit als ik alleen bij mama ben…. Maar goed, dat betekende nog een half uur samen. Siebe en papa gingen bouwen, Zelda was bezig met Mind craft op d’r iPod en ik was aan het spelen en aan het rondlopen. Mama was aan het lezen. Een echte zondag dus. Fijn.

Om 2 uur was het zo ver. Spullen in de auto, hard zwaaien en al weer een goede herinnering in m’n dagboekje. Fijn om Siebe en Zelda als broer en zus te hebben. Dat voel je in je driehoekje. Ik ga dat m’n broer ook vertellen, maar die voelt dat ook wel denk ik. Die zit al lekker in die dikke buik van mama mee te genieten…

P1060643

P1060639Ik heb in de middag nog even geslapen en mama op de bank, maar niet zo lang dus. Er was schaatsen op de televisie en dan is mama blij. ik ook. We hebben het gezellig gehad.

Ik zag papa pas de volgende dag (jaja, het gaat in één stuk door!). Maar eerst mama. Ik was om half 4 wakker, was aan het babbelen en om 4 uur schrok ik, had ik honger, iets dergelijks. En daar was mama. Uiteindelijk heb ik wat gedronken ne ben weer in slaap gevallen. Ik ga daar geen gewoonte van maken…. Belooft.

Mama moest me wakker maken om 7 uur, dus ik had de slaap wel nodig. Nadat m’n oogjes gewend waren aan wakker zijn en samen met de rest van mij meededen, heb ik ontbeten. Gezellig in de stoel. Oh ja, en even op papa z’n schouders toen ik de kleren aan moest.

Daarna was ik er klaar voor. Voor een mooie dag. Even knuffelen met mama terwijl papa het ijs van de ramen afkrabt! Frisjes hoor! Ben benieuwd waneer en of het gaat sneeuwen. Volgens Siebe valt er bij hun 5 CM deze nacht. We zullen zien.

P1060649Op de crèche was het gezellig, maar toen mama me kwam halen was ik klaar. Ze maakte de fout me eerst op te pakken en daarna de spullen te pakken. Fout, dat was niet mijn plan. Ik wilde bij haar blijven en meer niet. Even neerzetten is dan geen goed idee. Nee, ik was moe en ik krijg nieuwe tandjes. Linksboven en rechtsboven. Dan heb ik tandenluiers? Nou ja! we zullen zien.

Ik heb papa nog even gezien en wilde niet knuffelen. Wel met mama. OK, uiteindelijk wel even en heeft hij me naar boven gebracht want ik MOEST slapen. En hij ging hardlopen. Dat kwam goed uit!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s