De woeste gewesten

P1060753

Vandaag was weer een dag van grove schifting. Deze keer waren de kerstspullen aan de beurt en dat ging goed. Mama haar rugzak is weer een beetje lichter en de kerstboom van dit jaar ook minder zwaar. Veel minder!

Het was een gezellig dagje. Ik ben met papa opgestaan, dan kunnen mama en m’n broer nog wat blijven liggen. Dat is goed, hebben papa en ik ook wat tijd samen. We hebben broodje gegeten en boekjes gelezen. De Koning blijft m’n favoriet en ik kan niet snel genoeg bladeren naar Roosmarijn en haar een kusje geven. Ik hou niet van blonde meisjes met groene kroontjes…

D’r zijn 2 dingen die ik kan en vandaag gedaan heb:

  1. Dansen: Papa had kindermuziek opgezet en ik ga dan dansen. Hij had hele leuke filpjes, maar kwam er achter dat hij op stop gedrukt had terwijl hij startte en omgekeerd. Dat betekent hele korte filmpjes, of hele lange. Gelukkig had hij ook een ‘gewoon’ filmpje. Daarop zie je me een beetje dansen.
  2. Klimmen: Ik klim op m’n tel-en-maak-plezier-boom en zo heb ik een beter uitzicht. Ik vergeet dan gemakshalve dat ik nog maar één jaar ben. Zo Dzjez dus!

Er was nog wel een paniekmomentje. Papa was gaan fietsen en ik lag in bed. Toen gebeurden er 3 dingen: A. Ik werd wakker; B. Mama kwam er achter dat Farouche weg was; C Papa fietste tegen de wind in en hoorde niks. Consequentie: Van, laten we zeggen behoorlijk brullen, naar huphuphup in de auto op zoek naar Farouche. Never a dull moment! Gelukkig vonden we Farouche snel en was de rust teruggekeerd.

Toen papa thuiskwam, waren mama en ik aan het spelen en lag Farouche haar avontuur te herbeleven in haar droom. Later ben ik nog wel gaan slapen. Lekker lang tot 5 uur.

P1060752

’s Avond hebben we pannenkoeken gegeten. Daar moet ik een beetje aan wennen, maar ik denk dat ik dat wel lekker ga vinden, later. Ik heb ook nog met papa gespeeld. Hij ging op de grond liggen en kan het dan niet laten hè! Op hem kruipen en hard lachen. Dat kunnen we goed samen en mama lacht dan ook hard mee!

It wie wer in moaie dei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s