Tuguzellug

P1060835

P1060838

Ze waren daar. Eerst Zelda en een uurtje later Siebe!

Ik was vergeten dat ze kwamen en werd gewoon op m’n normale tijd wakker. Een afleidingsflesje van papa hielp daar niet aan mee. Ik was om 7 uur klaar om op te staan. Eerst samen even op de bank, lekker zitten en iets met beren en het Zandkasteel kijken en daarna mocht ik rondlopen en spelen. Dat doe ik liever dan in de box en ineens was daar dus Zelda.

Ik herkende haar wel denk ik, maar wist het niet zeker, dus ging ik weglopen en Zelda achter me aan en dan is het goed hè! Papa heeft een boterham gemaakt en die ging er in als zoete koek! Zo op.

En ineens zie ik papa ‘snifsnif’ doen en ging me pakken. Je raadt het al zeker… Inderdaad en weer zo één die niet gewoon in de luier kan blijven zitten, maar te nieuwsgierig is en om het hoekje moet kijken. Tsja, dan moet je alles nieuw aan en in bad. Met Nijntje. Blijft leuk!

En toen we klaar en aangekleed waren heb ik eerst met Zelda geknuffeld. En toen was Siebe er, dus opnieuw knuffelen. En wat spelen en om half 10 was ik moe en ging ik terug naar bed met een flesje thee. Niet te lang, maar net lang genoeg. Mama was ook op dus heb ik haar halve broodje opgegeten!

Daarna gingen Siebe en Zelda en Papa op pad. Een schroefboormachine kopen, zodat Siebe de oude kan krijgen van Papa. Daar kan hij dan fijn mee schroeven en boren in z’n hut. Dat en de planken van het stapelbed wordt gaaf in z’n kamp in de tuin in Gent.

Zelda heeft een oude stereo van mama gekregen en die is daar dan weer heel blij mee. Zelda heeft echt iets met muziek! Die kan er niet genoeg van krijgen. Dus die is ook blij. Zo zie je maar weer, een verhuizing is altijd goed voor iets.

Trouwens ik ben ook gek op muziek. Ik hoef het maar te horen en ik begin te dansen. En met m’n vingertjes te wijzen. Dat hoort zo, want dat doet mama ook.

Maar goed, die gingen shoppen. Gamma, AH, kadootje voor Lauren, stekkertje voor Zelda en een visje eten. Met z’n drieën, allemaal vis. Dat is gezond hè! En papa had een haring meegenomen voor mama. Vind m’n broer ook lekker.

P1060847

Ik daarentegen wilde niet slapen.

Ik was wel moe en ging naar bed, maar wilde niet slapen. Misschien omdat het te leuk is

1ba5377c37740e4fb411c771dc2206bcmet Siebe en Zelda. Of zo, of iets anders. In ieder geval, toen ze thuiskwamen en de schroefboormachine uit de doos en ik er in. Deze keer was ik er niet blij mee! Siebe en papa gingen wel lachen. Nou!

Uiteindelijk heb ik wel geslapen nadat P en S en Z sneeuwballen hadden gegooid en met rode wangen terug binnen kwamen. Toen was ik er wel even aan toe. Toen ik opstond heb ik macaroni gegeten. Dat was net klaar. En yoghurt en nog wat gespeeld, maar ik was eigenlijk wel moe. Dus…

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s