Knuffolpa en Olma

P1070094

Het was een lekker knuffeldag.
Papa en mama gingen naar Dronten om op te ruimen en ik mocht als beloning naar Olpa en Olma. Leuke dag gegarandeerd. Ik was nog niet binnen of was vergeten dat papa en mama er ook waren. Ook Olma lijk ik dan niet te zien, maar het tegendeel is waar hoor! Ik moet alleen m’n aandacht verdelen. Zo gaan die dingen.

Het was een lekker dagje. Papa en mama gingen weg en wij zijn eerst in de wagen naar de AH gegaan, terwijl ik gezellig keuvel. Daarna lag al het speelgoed klaar en heb ik gespeeld en Olpa op rustige maar overtuigende wijze gevraagd om voor te lezen uit het assortiment boekjes dat er al. Dat hij hij 158 keer gedaan. En dan ben ik blij.

P1070099Na de middag was het tijd om even te slapen. Alleen werd dat ‘even’ wat langer dan gepland. 2 en een half uur! Was nodig blijkbaar. Al die verhaaltjes is ook wel vermoeiend. Maar daarna was ik weer in goeie doen en heb lekker gedanst op de muziek uit het multifunctionele speelgoed apparaat. Op knopjes drukken en dansen maar. Als ik daar m’n geld mee kon verdienen…

Ondertussen zorgt Olma er voor dat ik voldoende eet. Geen jam maar worst en kaar op m’n boterham! Lekkerrrr. En ineens waren paap en mama er weer! Dan ben ik wel heel erg blij om mama te zien! Ik zag haar al door het raam en dan slaat m’n hartje over van vreugde!

Jaja, dan is en dag lang.

fotoWe hebben daarna lekker gegeten en ik kon er NIET genoeg van krijgen en het kon ook niet SNEL genoeg. Mama moest echt gas geven om te zorgen dat ik niet in een emotionele tirade uitbarst. Daarna mocht ik Teletubbies kijken en een mandarijn eten en yoghurt en nog een mandarijn.

Uiteindelijk denk ik dat m’n oog groter was dan m’n maag of dat ik door het schudden van de auto een beetje in de war was, hoe dan ook, ik moest er op elegante manier voor zorgen dat het er weer uit kwam. Overgeven dus! Netjes op m’n trui en een beetje in m’n stoeltje. Ik blijf er cool onder. Gewoon pyjama aan en een flesje drinken en slapen maar.

Oh ja, ook nog mijn bijna allerlaatste foto in de Ankerstraat

fotoB

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s