Dzjeza-vu

P1070104

De wereld was wit en ik was pas laat wakker.
En dat is een goed begin van de dag. eerst mocht ik in het bed van papa en mama en ik ben heerlijk gaan knuffelen met mama. Niet dat ik papa niet leuk vind hoor, maar ik zit in een fase waarin ik meer zin heb om mama te knuffelen dan papa. Straks is dat weer omgekeerd. Gewild of ongewild.

We hebben lekker ontbeten en papa en mama hebben daarna de kamer van Siebe en Zelda klaargemaakt. Opruimen, lakens bij elkaar zoeken, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, alles voor een gezellige kamer. Want jaha, die komen dus.

Daarna heeft papa de speakers opgehangen. Dat is BELANGRIJK zegt hij. Goeie klank voor muziek is de essentie van een goed leven. OK, misschien overdrijft hij, maar één ding is zeker, dansen is goed.

Daarna nog even opruimen en schoonmaken en hij is weg. Ik lag toen al in bed en om een kort verhaal lang te maken, ik heb daar tot kwart voor twee in gelegen. De wereld is een twee-en-een-half uur langs me heen getrokken, terwijl ik de ogen DICHT had

Toen ik opstond, stond mama weer te stralen.
Ik denk dat die me gemist heeft. Ik zou mezelf ook missen. Haha! We hebben gezellig de dag doorgebracht. ik door de kamer banjeren en mama ook. Lekker banjeren is goed.

Toen mama ging koken ging in gezellig bij haar zitten. Dat is het grote voordeel van Naarden. Alles loopt gezellig in elkaar over en je kunt elkaar altijd zien en horen. Dat is pas echt belangrijk!

P1070107

Op een gegeven moment zei mama: Siebe?! en Zelda?!
En ik keek al wijzend druk om me heen al roepend ‘kijk’ en ‘oh’. We stonden voor, maar toen kreeg mama een WhatsApp van papa dat ze P1070114P1070119achterom kwamen. Ineens waren ze daar!

En ik herkende ze! Siebe en Zelda en dan ben ik helemaal blij! Ik herken ze en wil spelen met Zelda en dan verstop ik me en loop naar naar haar toe. Helemaal leuk! Ze zijn er weer en ik herbeleef de laatste keer.

Ze vonden het huis heel knus! Dat is ook om te horen, want dat vinden wij ook en we moeten er samen in gezellig doen. Speciaal daarvoor heeft papa nog extra ‘gezelligheidslampjes’ geïnstalleerd. Wat licht al niet kan doen!

Het word een leuke week en..

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s