Tovenarij

P1070134

Gisteren waren Siebe en Zelda daar en deze ochtend weer! Dat is om te beginnen al tovenarij, maar daar stopt het zeker niet!

Vandaag staat in het teken van tovenarij. Kijk eens naar deze foto’s! Dat zijn foto’s die er normaal niet zijn, maar vandaag was. Foto’s van de crèche, dat is bijzonder.

Daar zie je me in mijn crèche-habitat. Ik zit bijvoorbeeld naast Benthe, maar ook op de kast. Daar zit ik gezellig wat cultuur te absorberen oftewel een boekje te lezen. Zo ben ik de hele dag wat in de weer.

Tussendoor eet ik gezellig mee. 2 boterhammen! Ik had namelijk trek. Als je zo druk bent als ik, verbrand je veel energie plus ik moet nog groeien ook. Al met al veel kilojoules die door me heen jagen.

Trouwens, wat een mooie foto’s zijn er gemaakt. Met mooie belichting en zo. En natuurlijk was daar Ellen. Die is echt haar Dzjezziebatterijtje helemaal vol aan het opladen. Zo vol als het kan, want hoe je het ook went of keert, het einde van het begin nadert.

Straks is het begin van het afscheid voorbij en begint er een nieuw begin. Daar moet je niet te veel bij stil staan.

Toen mama me kwam halen was ik weer heel erg blij om haar te zien. Lange dagen en we moeten nog een eind rijden. Thuis was er weer tovenarij. Ik wijs naar de televisie en ineens kwam daar een pollepel. Magische vingers!

Mama heeft ook een heel leuk rompertje gekregen voor m’n broer. Met hondjes, omdat ze een hele lieve hond hadden gegeven omdat die blind is en de hond helpt dan.

P1070136

P1070137Papa heeft ook nog iets magisch gedaan. Die heeft muziek uit de muur getoverd. Gaatjes boren draadjes knopen (maar dan wat minder snel dan ik nu beschrijf) en Hopla, muziek. Veel gezelliger!

foto 2foto 1Ik heb Siebe en Zelda niet meer gezien vandaag. Ik lag in bed toen zij thuiskwamen met Olpa. Ze waren daar de hele dag geweest en hebben hele gezellige dingen gedaan. In Bussum hebben ze vis gegeten en in Nederhorst Den Berg hebben ze een sneeuwpop gemaakt en appeltaart gebakken. Die wil ik morgen proeven!

foto 5

En woensdag zijn we samen thuis. Dan kunnen we veel samen spelen. Ik kijk er nu al naar uit.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Tovenarij

  1. Hallo lieve mensen! Ik heb weer eens even wat verhaaltjes gelezen over jou, wat kan jouw papa toct ontzettend mooi schrijven! Hij krijgt het nog druk met jou broertje erbij!
    Lieve Dzjez, ik heb van je genoten je eerste jaar! Bedankt voor je héérlijke knuffels!
    Ik wens jou, je papa en mama, Sybe en Zelda en je nieuwe broertje alle geluk en veel plezier in Naarden! Ik hoop dat je het daar op het kinderdagverblijf net zo naar je zin krijgt als bij ons! (nou, oké, stiekem niet 😉 ) Mocht je het nou toch niet zo leuk vinden daar, dan kom je maar lekker weer bij ons! En anders hopen we dat je samen met mama e/o papa en je nieuwe broertje een keer op visite komt! Dag lievie, het ga jullie goed!
    Liefs en nóg een dikke knuffel van Ellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s