Que Pasa?

P1070211

Grappig,
(dat is een woord wat we te pas en te onpas gebruiken en daardoor een brede waaier aan interpretaties heeft, maar vooral gezien moet worden als opening van een belangwekkende of ondefinieerbare situatie of gebeurtenis)
maar als je er bij stil staat zou heb zo kunnen zijn, dat wanneer je te lang met je ogen knippert, een groot deel van wat we de afgelopen tijd hebben meegemaakt, hebt gemist.

Met andere woorden: Er gebeurt veel.

P1070165

fotoBijvoorbeeld de boom. Eerst stond’ie er en dan is er de Siebe-move en dan is’ie weg! Wat een ruimte.

Of Zelda, eerst is er een wit blad, dan is er ineens een kunstwerk, Weg wit, welkom kleur.

Maar ook Mama, die eerst dun is en nu heel dik, vanwege mijn broer. En straks is ze ineens weer dun! Ook vanwege m’n broer. Ik ben benieuwd of hij ook een blog gaat hebben.

Daar over gesproken, hier is de broer, dat valt nog te bezien, Dzjez. Misschien moeten we samen een blog schrijven, want we zulle samen veel mee maken.

Niet alleen nu, maar ook en vooral later. The Hoffstuff. Misschien kunnen we er een boek over schrijven.

In ieder geval nog een paar weekjes wachten. Ik ga al vast wat oefeningen doen, zodat ik goed getraind de buitenbuikse wereld in ka stappen. Ik ben er al helemaal klaar voor hoor! Alleen m’n longen moeten nog wat oefenen.

Oan’t sjen!

Van Dronten naar Naarden. Ineens zijn we er. OK, nog de laatste restjes uit het huis, maar straks is het een herinnering. Gek idee, eigenlijk.

Vandaag was een fijn dagje. Veel gelachen en veel gespeeld. Siebe en Papa gingen naar Dronten en Mama, Zelda en ik bleven in Naarden. ZO gezellig!

P1070204

Mama had een krant gekocht en kon lekker aan de grote tafel zitten. Ik kom dan zo nu en dan even dag zeggen en ga dan weer weg en ga Zelda dag zeggen. Super. Of ik lees zelf mee, want dat kan ik ook. In mijn Nijntje-boekje. Totdat ik er geen zin meer in heb. Dan gooi ik het weg.

’s Avonds heb ik na het eten nog wat gegeten. Gebakken aardappeltjes en gehaktbal. Waarom niet, zeg ik. Ik zat toch aan tafel en dan kun je net zo goed wat meeëten. Ik denk dat ik, en veel energie verband en veel groei. Ik wordt een grote jongen.

Ben benieuwd wat er morgen weer gebeurt.

It wie wer in moae dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s