Uit de kast

 

P1070420

Er zijn geen foto’s van mij gemaakt vandaag.

Er waren andere dingen die belangrijker waren en dat is ook goed. Ik ging naar m’n opleiding voor ridders vandaag en mama bracht me weg. Ik begin al blij te worden als ik m’n schoenen aan mag en m’n jas! Dan begin ik al helemaal te kirren en in de handen te klappen. Ik herken de crèche al, want als we aankomen kor ik nog harder. Kirren, wat een woord eigenlijk.

Ik heb een mooie dag gehad. Veel gespeeld, een uur en drie kwartier geslapen en goed gegeten. Ik begin buiten spelen ook leuk te vinden. Dat is even wennen hoor! Maar allemaal onderdeel van de opleiding. Je moet er wat voor over hebben.

Als mama komt ben ik blij! We knuffelen eerst heel hard! Daarna gaan we naar huis en onderweg komen we een oranje vlek tegen met een rode bol er op. Als ik goed kijk zie ik dat die rode bol trekken heeft van het gezicht van papa!

Het is papa! Hij is aan het hardlopen en heeft ons opgewacht. Samen gaan we naar huis en dat is gezellig.

Als papa me binnen neerzet, zie ik direct dat er iets anders is…. Dat kost een paar seconden en dan ben ik er aan gewend. Zo gaat dat als je bijna 15 maanden bent. Mijn hersenen maken snel nieuwe verbindingen en wat eerst nieuw is, is dan alweer oud. Of in ieder geval valt het me niet meer op.

P1070422

Ik vind hem wel mooi en moet alleen nog even uitvinden hoe die deurtjes werken, maar dat is een kwestie van tijd. Ik hou je op de hoogte.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s