Best vol hier

gezond_zwanger_blijven

Hoi, dit is broer vanuit de binnenbuikse wereld.
Het wordt hier best vol en ik weet niet goed of dat komt doordat de buik kleiner wordt of ik groter. Zal het laatste wel zijn. In ieder geval beweeg ik minder en minder. Niet omdat ik niet wil, maar omdat het gewoon niet gaat. Ik merk het ook aan m’n moeder. Die beweegt ook minder. Sorry hoor!

Ik besef me dat dit de 482de blog is van Dzjez en dat ik deze zomaar overneem, maar ik ben benieuwd in welke blog ik geboren word of ben. normaal gesproken zal het zijn voor de 500ste, maar je weet maar nooit.

Hoe dan ook, de 500ste gaan we vieren. Want dat is bijzonder.

Nou, verder gaat het best goed hoor! Ik ben alleen reeeeeeeuzenieuwsgierig naar die buitenbuikse wereld! Ik ken al zo veel stemmen, hoor heel veel verhalen, schud gezellig mee heen en weer. Eén ding weet ik wel, ik ga zeker nog langs op de Ankerstraat. Die wil ik wel eens zien. Ik hoop ook dat de Ankerstraat hier eens komt. Gezellig.

OK, ik ga weer een beetje rusten.

Hey broer! Leuk dat je het even overneemt. Ik was ook wat druk en nog wat naweeën van de prik en mama was ook in de lappenmand! Gelukkig was het mooi weer en dat maakt veel goed!

It wie wer in moaie dei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s