Big Bang

spermatozoid_kun_by_skxc

Vandaag 8 maart is een heugelijke dag, want vandaag ben ik ontstaan.
Twee jaar gelden weliswaar, maar 8 maart 2011 is eigenlijk de dag waarop het allemaal begon en eigenlijk is het een profetische datum, want als de getallen optelt, 8+3+2+0+1+1=15 en 1+5 optellen, kom je op 6 en 6 is het aantal waar we straks mee zijn. Ik bedoel maar.

Het was overigens gisteren was ook een ‘heugelijke’ dag, maar dan anders. Ik werd wakker als drol. Letterlijk, van voor en achter zat ik er onder. Papa heeft zeker 5,3 seconden naar me zitten kijken met opgetrokken neus, voor hij besloot me met pyjama en al in bad te zetten. OK, badkamer daarna heeft hij me in bad gezet en afgespoeld. Dat werkte. Daarna heeft hij me ‘gewoon’ in bad gedaan. Tsja.

Ik ben vandaag naar de crèche geweest en dat was leuk. Ik heb maar 1 uur geslapen, maar wel wat gegeten. ’s avond niet, maar wel melk gedronken, dat kwam er ook weer uit. M’n maag is nog niet helemaal OK, maar goed nieuws, deze ochtend heb ik een hele boterham opgegeten en natuurlijk melk gedronken. Een start van een goed begin.

Trouwens, mama heeft afscheid genomen van de Ankerstraat en buurvrouw Desiré heeft haar geholpen met de spullen in de auto gezet. Gelukkig maar en bedankt! De meneer van de woningbouw hielp dan weer niet. Maar dat hoor bij z’n baan. Tsja…

Maar goed, de sleutels zijn ingeleverd en we nemen afscheid van een hele mooie periode, namelijk de periode waarin ik ben geboren en m’n broer is gewekt (of verwek, ik weet het niet precies). Daa-aag Ankerstraat tot binnenkort nog een keer.

It wie wer in moaie dei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s