Hogerop

P1070573

Kortweg zijn er 2 manieren om hogerop te komen:
1. Iemand anders
2. Zelf

Om te beginnen iemand anders en dan met name als het gaat over het bouwen van torens. Ik zelf kan al één emmer op de ander zetten, maar daar stopt het. Dat omgooien is dus ook niet spectaculair. Siebe en Zelda kunnen stapelen als de beste, met als gevolg dat de stapel MEGAhoog wordt en pas dan is het spectaculair deze om te gooien.

P1070591

De snelheid waarmee ik van de ene kamer naar de tafel loop is eigenlijk alleen zichtbaar als een vage streep, vervolgens mep ik zonder aarzelen tegen de onderkant van de toren met een herrie van jewelste tot gevolg! Gillen, lachen en in de handen klappen! Ik ga sloper worden!

De andere manier is zelf. Als ik ergens niet bij kan pak ik gewoon m’n stoeltje en ga er op staan. Zoals bij de vuilnisbak, maar ik weet zeker dat ik er bij kan. En ‘in’ kan. Ik ben benieuwd wat de andere mogelijkheden zijn.

P1070576

OK, ik heb niet super veel tijd, dus vertel ik supersnel dat ik veel gegeten en veel geslapen heb. Ik heb ook veel gelopen, want de honden waren er niet. Dat vergroot mijn territorium en daar maak ik dan gretig gebruik van.

P1070581

Morgen gaan Siebe en Zelda weer weg, dus oefen ik al vast met zwaaien.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s