Het is weer weer voor een ijsbeer

P1070640

M’n dag begon zoals de nacht eindigde: NAT.

Ik had namelijk buitengewone dorst om half 11 en heb na m’n normale flesje nog eens 200 ml gedronken en fijn in mama haar haar gekroeld en had moeite om terug in bed te gaan. Uiteindelijk is het wel gelukt. En heb ik de hele nacht geslapen, maar…

Een volle maag resulteert in een volle blaas en een volle blaas is een overvolle luier en dan loopt het letterlijk de spuigaten uit. Dus, m’n eerste stop was een bad.

M’n tweede stop was naakt in bed bij mama. Want volgens de boekjes ben ik nu m’n babyvet kwijt. Nou, zonder op te scheppen, ik heb al lang geen babyvet!

Buiten lag er sneeuw en het is in m’n hele leven nog nooit zo koud geweest in maart! Gelukkig was het binnen warm.

Nadat ik m’n kleren aan had en GOED ontbeten, zijn we naar de crèche gegaan. Vandaag liep ik in één keer door naar het speelgoed en zag papa niet meer staan. Nou ja, bijna niet, maar vandaag vond ik het niet erg.

Ik heb er weer een heerlijk dagje gehad en goed gespeeld. Zelfs goed geslapen! 2 uur achter elkaar en ik heb een kadootje gekregen van Lotte, want die heeft er een piepklein broertje bij gekregen! Ik heb maar niks gezegd….

’s Avonds heb ik VEEL gegeten. Pasta met kip, 2 keer yoghurt en een banaan. Ik denk dat mama me zo vol wilde stoppen als een kalkoen op een Amerikaans thanks-giving diner. Niet om opgegeten te worden, maar te zorgen dat ik genoeg heb voor de nacht!

P1070643

Het was ook gezellig en met m’n broer zo dicht bij in de buik van mama, is het extra gezellig.

Het wordt nu wel een beetje spannend. ik weet dat hij er aan zit te komen, maar niet wanneer. Spannend!

Jij vindt het spannend?
Ik vind het spannend!
En het spant ook, ik kan me amper bewegen, laat staan eens lekker uitrekken. Dat zit er niet in. Ik weet dat het niet lang meer kan duren, maar heb ook niet echt een clou. Ik heb al eens rondgekeken, maar niet een ‘knop’ gezien met ‘deur open’ en ik heb alles al bekeken.

Aan de andere kant, ik zit hier ook wel goed. Die buitenbuikse wereld is mooi misschien maar ook een beetje eng. En het is er koud. Ik dacht dat ik het gepland had, zo tegen de lente…. Nou ja, we zien wel.

Yep, we zien wel!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s